Valóban korlátlan mobilinternet létezik Magyarországon?
Több szolgáltató kínálatában van úgynevezett korlátlan belföldi mobilinternet.
a
A Telenor, a Vodafone, a Telekom, és az Upc is kínál korlátlannak mondott mobilinternetcsomagot. De valójában ezek közül melyik a valóban korlátlan? Hol a zsákbamacska?
Kedves 10-es válasz író! Akkor szerencsére ezek szerint a Telenor kínálja a legjobb korlátlan internet csomagot. Én Telekomos vagyok! A Telekomnál is van korlátlan internet csomag, de igen erős korlátozással és meg kötéssekkel! "A Net Korlátlan díjcsomag vonatkozásában egyedi előfizetői szerződés 2017. október 31-ig köthető.
A Net Korlátlan csomag kizárólag személyes felhasználásra vehető igénybe. A Net Korlátlan díjcsomaghoz tartozó SIM kártya kizárólag mobiltelefon készülékbe helyezhető be. Szerződésszegésnek minősül, ha a SIM kártyát az előfizető eszközben használja, amely nem alkalmas mobil hanghívások bonyolítására (különösen, de nem kizárólagosan: router, modem, PC vagy notebook, gépek közti (M2M) kommunikációs eszköz, stb.)
A Net Korlátlan díjcsomaghoz DuoNet szolgáltatás nem vehető igénybe.
A Net Korlátlan díjcsomaggala Wi-Fi megosztás (tethering) nem engedélyezett. Wi-Fi megosztásnak minősül a számítógép, illetve más Wi-Fi kapcsolatra képes eszköz (pl. mobiltelefon, táblagép, netbook, PDA) csatlakoztatása az internethez a Net Korlátlan díjcsomagban biztosított elérhetőséggel. A Net Korlátlan díjcsomag keretében a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a következő forgalomtípusok és használati módok esetében a mobilinternet szolgáltatás az adatdíjcsomag kínált sebességétől eltérő maximális sebeséggel használható, az alábbiak szerint:
Peer-to-peer jellegű fájl megosztás és letöltés (különösen Bittorrent) illetve egyéb folyamatos, hálózati túlterhelést jelentő forgalomtípusok használata esetén a letöltési/feltöltési sebesség 2/0,2 Mbit/s.
Virtuális magánhálózat (VPN) használata vagy egyéb titkosított csatornákon keresztül történő forgalmazás (pl. SSH) esetén 10/5 Mbit/s.
A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a fenti listát bővítse további forgalomtípusokkal vagy használati módokkal.
A Szolgáltató a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának érdekében az Általános Szerződési Feltételek 4.3 pontja alapján jogosult a szolgáltatást korlátozni, az adatdíjcsomag vagy az előfizetői szerződést felmondani." Meg kötések vannak. Az ára havi bruttó 10.000 Ft.
Akkor mégsem vált be a telenor?
Mert úgy áradoztál róla nemrég..
Nekem is Telenor korlatlan van. A net hasit, nekem egyeb gondjaim voltak az elmult 3 honapban. A valasztott szamommal megszivtam mert valaki mas szamlajat kuldozgettek, 2 honapig tartott mire hajlandok voltak kijavitani. A decemberi ingyenes telefonalast leszamlaztak, 1 honapig tartott mire kijavitottak.
Hat ez egyeni pech, a net viszont tenyleg ugy megy ahogy igertek. Kulfoldi 5 gigat nem teszteltem meg, de valszinu nincs vele gond.
Mi lesz a korlátlan telenor nettel ha kivonul Magyarországról?
Én azt hallottam éppen ezért nem hűségidősek a csomagjaik, hogy ha kivonul egyből lehessen az ügyfeleket lekapcsolni nincs kötelezettség egyik részről sem.
Telenoros szimem van, nem netes.
Ha kivonulnának, mi lesz a számommal?
Többi előfizetővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!