Az s7edgere megéri 360°-os telefontokot venni?
A tok mindenképpen megéri.
Az asszonynak is az van rajta, leejtette, a tok meg is sérült, de a telefonnak nem lett baja (nem az első eset volt, így van otthon tartalék tok).
Én is le szoktam ejteni a telóm, de nekem a hagyományos tok plusz üveglap kombó megfelel rá. 3 hete törtem össze az elején az üveget, nekem is van mindig 3-4 tartalék belőle. És így nyugodtan hordom akár a kulcsok mellett a zsebben és nem kell attól tartanom hogy kárt teszek benne.
Ilyet használok:
"Az s7edgere megéri 360°-os telefontokot venni?"
360°os tokot nem lehet csinalni hiszen ha gyarban is ugy keszitik a tokot h elerhti az 500°ot is akkoris ugy dobozolják hogy kihüljön mert szerintwm senki nem tudja kezébe tartani egy 360°os tokot. Hiszen ugy nagyon forró..
Magyarul: lehet tokot venni megéri csak nem kell olyan forrónak lennie. 360° az nem tok hanem GEAR VR ami azt jelenti hogy amit beleraksz a teloba es amit lejatsz a telod(mondjuk egy YouTubr videot es azt ugy latod vele mintha valosag lenne).
1 válaszoló: köszönöm szépen a válaszod és, hogy elárultad tapasztalataid 😄
2 válaszoló: lemaradtál 5 osztályban a matekkel? Tudod a °(fok)-jelzést nem csak a hőfokra használjuk aminek tulajdonképpeni jelzése a °C és a °F jelzések, hanem a szögek mérésére is ezt a jelet alkalmazzák :) reméllem, hogy nem törtem össze benned egy világot :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!