Honor 8 tapasztalatok?
Kérlek, akinek honor 8 készüléke van írna pár tapasztalatot? Vásárlás előtt állok, és erre esett a választásom, de azért meghallgatnék személyes tapasztalatokat.
Amik jobban érdekelnének:
Jó az akkumulátor?
Nem melegszik fel?
Milyen az első és hátsó kamerája?
Sok sok tesztet néztem, de pl melegedésről egyben sem beszéltek ezért remélem, hogy nincs is ilyen probléma. A kamerát jónak mondták de a személyes tapasztalatok is érdekelnek. És kérlek írjátok oda, hogy ha ilyenetek van, mióta van meg, és tapasztaltatok lassulást?
Nekem még csak pár napja van, szóval egyelőre túl sok mindent nem tudok róla mondani. Viszont egyáltalán nem lassú telefon, sőt!
Előtte Honor 7-em volt, arról csak szuperlativuszokban tudok beszélni. Remélem, a Honor 8 sem lesz rosszabb! :)
Nekem már több hónapja van.
Xiaomi Redmi Note 3 készülékem volt.
Hozzá képest, sokkal jobb.
Én a Honor 8-at, még az Android 6-os alapú EMUI-val vettem, de miután belehelyeztem a SIM kártyát, máris frissítette magát.
Melegszik... ha gamer vagy, akkor ne ezt vedd, mert akkor nagyon melegszik.... inkább egy OnePlus-t tudok ajánlani erre (főleg az 5-öst és le lett tesztelve, emiatt nem igaz, hogy csalnak a teszten, mert több erőforrást ad bele, ha valaki erőforrás igényes app-ot [főleg játékot] futtat). Vagyis ha nem akarod túl megdolgoztatni, akkor jó.
A RAM-ja miatt, viszont több app-ot tudsz egyszerre kezelni.
Jó a kamerája, de a dual kamera a képek élesítésére szolgál.
Merem-e ajánlani? Mivel már megjött a Honor 9, inkább azt (érdemes még pénzt áldozni rá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!