Hogyan javítsam meg elromlott BEEX M5 telefonomat?
Újraindul, nem tölt be, stb. Szervíz visszadobta, nem találtak hozzá szoftvert. A BEEX weboldala nem üzemel.
Valaki tud segíteni? Honnan tölthetnék le hozzá szoftverfrissítést? Létezik olyan szervíz Magyarországon, ami ezzel a telefonnal foglalkozik?
Jó lenne Pécsett, de itt sajnos nem találtam ilyet.
Én azzal kezdtem, amikor megvettem a telefont, hogy cseréltem a gyári ROM-ot (értsd: az op rendszert) illetve root-oltam.
Megoldható házilag is, ha egy picit értesz hozzá.
Nálad is ez a megoldás, kár lenne kukába dobni.
Az enyém 3 éve megy tökéletesen. Évente, ha egyszer fagy le talán...
Ez idő alatt egyszer kellett resetelni, mert nem működött a wifi bekapcsolás funkció.
Nézz körbe a [link] oldalon, hátha van rá megoldás.
Amúgy meg, marad a Google segítség, mást nem tudok javasolni. Sajnos a Beex sem egy jó márka. Ha olcsón akarsz telefont, nézd meg az Eustockot, vagy a Hardveraprót, ott adnak magyar garanciával is. Más is van....
... külföldi webshopok, vagy Aliexpressz, Ebay, csak óvatosan nézz körbe ott, nehogy rosszul járjál... viszont garancia nem igazán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!