Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti mit szerettek az Iphone-ban...

Ti mit szerettek az Iphone-ban? Szerintetek mi jobb benne mint pl. a Samsung Galaxy-ban?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért vannak annyira oda az emberek ezért a telefonért ha a Samsung sokkal előrébb áll és sokkal törhetetlenebb a telefonja

2017. szept. 8. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12%
Jah, te jobban tudod h milyen telefonja van a ferjemnek ill h mi a baja vele... :D gyokerkem!🖕
2017. szept. 9. 15:48
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Csak a buta ember vesz Iphone-t. Ja meg akik villogni akarnak vele..Egy gyenge nulla hardverű,gyenge kijelzőért kiadni 250-300 ezret? Kösz nem :). Kipróblátam i6-ot 3 nap múlva már adtam is el.És aki nem ért a telefonhoz amit használ,persze hogy belassúl..Nem idiótáknak találják ezeket a telefonokat..Csak sajnos ez a "típus" is megveszi. Hát vegyétek csak az ifosokat :)! Ja és egy normális telefon nem ott kezdődik hogy 30-40000 ft értékű.Egy komolyabb csúcskészülék nek fog fagyni,persze kell hozzá szakértelem.Nem ilyen hozzá nemértő emberek,akik telerakják minden sz**al a telefont..És csodálkoznak hogy fagy..
2017. szept. 9. 16:20
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
44 %-os idiótának elég volt csak az első mondatát elolvasni. Hihetetlen milyen emberek élnek Magyarországon. Hálát adok a szüleimnek, hogy értelmes országban születtem. Nálunk senkit nem érdekel más telefona, egyik márkával sem lehet menőzni.
2017. szept. 9. 18:26
 14/14 anonim ***** válasza:
72%
Jó volt az Iphone (SE),de marha korlátolt (öröm volt tőle megválni).A töredékébe kerülő kínai/koreai Androidos telefonok többsége használhatóbb,élhetőbb és sokkal jobb hardveres tulajdonsággal bírnak.
2017. szept. 10. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!