Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet, hogy nem fogadott...

Hogy lehet, hogy nem fogadott hívásom van egy számról, de visszahíváskor a szám nem megfelelő?

Figyelt kérdés
A szám így néz ki: 06188**220, mint egy pesti szám. +36-tal is próbáltam, a vonalasról is próbáltam, de azt mondják, hogy a hívott szám nem megfelelő.
2010. máj. 26. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Noreply telefonszám, tehát csak kimenő hívásra alkalmas. Telefontársaságok, piackutató cégek, telefonos ügyfélszolgálatok és ilyesmik használnak ilyen telefonszámokat, majd keresnek újra, ha akarnak valamit.
2010. máj. 26. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Én vissza se szoktam hívni senkit ha nem ismerem a számot. Max ha már vagy 3szor keresett akkor...

Nem is hallottam még arról, hogy van ilyen noreply szám.

Nekem is ilyen kéne :DD

2010. máj. 26. 17:06
 3/4 anonim válasza:

Engem is ilyenről hívogatott valami cég, talán az ING. Minden áron befektetési tanácsokat akartak adni. Nem tudtam őket lerázni, hiába mondtam, hogy nem érdekel, egy-két nap után hívtak újra. Ha nem vettem fel, vagy kinyomtam, akkor már aznap, még kb. kétszer.

Csak úgy sikerült lerázni, hogy azt mondtam, ez már nem én vagyok, megvettem a telefont a régi tulajtól (magamtól).

Úgyhogy már az elején koptasd le őket.

2010. máj. 26. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Jaj az ING engem 2 héten keresztül hívogatott napi 8szor!

Komolyan, mert direkt naplót vezettem róla.

De nem tudtam eleinte, hogy ők azok mert sosem értem rá + nekem le van némítva ha alszok vagy valami.

Én meg vissza nem hívok senkit (ha nem családtag) mert én nem fizetem a pofázását, már elnézést.

Emlékszem volt, hogy este fél10kor ! és reggel fél7kor! is hívtak. Hát komolyan már...

Én délig alszok vagyis akkor addig aludtam a munkám miatt is.

Ezért van mindig lenémítva.

Egyszer meguntam visszahívtam őket vagy 3szor is de mindig csak annyi volt, hogy épp nincsenek bent.

MOndom sz.pjanak le akkor... tiszta ideg voltam már, állandóan televolt a kijelző nemfogadott hívásokkal. Egyszer 10 percre mentem ki erre mire bejöttem 4 nemf. hívás. ENnyire rosszul megy nekik, hogy így hajtanak a leendő ügyfelek után?

Az a szép az egészben, hogy előtte pár nappal vettük a telefont és titkosított volt a szám meg minden.

Na végül egyszer felvettem és 8 percen keresztül oktattam ki őket, hogy ez milyen dolog éshogy milyen idpontokban volt pofájuk felhívni majd megkérdeztem hogy nem sül le a képükről a bőr. Majd utasítottam, hogy válaszoljon :DD

Na akkor utána nagynehezen elmondta és kezdett volna bele, hogy mit akar. A felénél közbevágtam, hogy sok bonyodalommal jár-e ez és hogy nekem mi hasznom lesz belőle és közöltem, hogy én egy forintot sem vagyok hajlandó invesztálni a dologba mert csehül érintett a válság.

:DDDDD Na ennyi elég is volt nekik azt se tudta mit mondjon így közöltem, hogy nekem nem ilyen laza szövegelős munkám van és mennem kell dolgozni máskor ne keressenek mert zaklatásnak veszem.

Dadogó hangon, hebegve-habogva köszöntek el.

Aztán még a szolgáltatónak is beolvastam, hogy milyen p.csöknek adták meg a számom vagy egyáltalán...

Nem győztek elnézést kérni.

:DDD

Szóval kérdező szerintme ne hívd vissza hagyd figyelmen kívül. Ha egyszer fel tudod venni erélyesen szólj bele és intézd el őket.

UNdorító, hogy üdülési ajánlatokkal is megekeresnek. Még ha rendes jó ajánlat lenne, de ezek mind csalások. Több ismerősömet átverték már ilyennel.

2010. máj. 26. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!