Normális az, hogy 100 MB mobilnetért fizetek 1000 Ft-ot?
Figyelt kérdés
Telekom (T-mobil)-os vagyok, feltöltőkártyás.. El nem fogy a netem egy hónapig, csak annyira belassítják, hogy max. messengeres üzenetküldésre alkalmas. Reális ár ez ennyiért ? 100 Mb szerintem borzasztóan kevés...2017. szept. 7. 18:05
11/14 anonim válasza:
Amikor először használni akartam a Telekom alkalmazást, akkor az itthoni vezetékes szolgáltatásaink kódjára és a mégrégebbi mobilom kódjára sem emlékeztem. De a weboldalon igényeltem új kódokat. Igaz, nem kaptam meg rögtön az SMS -eket, de ez szombat este volt. Szóval mire eljuthattam volna személyesen egy üzletbe, addigra már mindent elintéztem neten.
Nézz körűl a weboldalukon, belépéskor "elfelejtett jelszó" címszó... Csak a telefonszámod, amit használnál éljen még, más nem kell ezen kívűl, csak kattintgatni, várni az SMS -re...
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom akkor!
2017. szept. 8. 10:29
13/14 anonim válasza:
A Telekomnál semmi nem normális. Nekem pl azért kellene 200 Ft havonta hogy ki jelezze azt a számot amiről hívnak. Nem vicc. Egy sima 3000 Ft-os domino kártyás telefonon alap funkció, hogy kijelzi a számot, de nekem előfizetésem és ezért ha akarom látni, hogy ki hív akkor havi 200 Ft. Ami 2 év alatt 4800 Ft a semmiért...
14/14 A kérdező kommentje:
Ez érdekes.. Lehet megérné neked akkor váltani
2017. szept. 10. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!