Huawei P10 Lite vélemények?
Kérdeznék én is a Huawei P10 Lite -al kapcsolatban. Kb. két hete vettem, két alkalmazás nagyon nem tetszik benne, de lehet, hogy én nem használom megfelelően. Legyen kedves aki ismeri javítson ki.
Az egyik: a kihangosítás. Igen, megvan hogy kell, a kis hangszóró ikon. A hang csúszkája is majdnem maximumra van állítva, ezzel ellentétben annyira silány és rossz minőségű a kihangosítás, hogy a kihangosító ikont megnyomva a telefon mellett a fülhöz tartva is fülelni kell erősen, hogy az ember hallja amit beszél a hívó fél. Már nem is beszélve, ha mondjuk az autó zaja is megy alatta, akkor meg semmit nem hallani. Ez alapból ilyen a Huawei P10 Lite-nél? Vagy lehet ezt állítani hangosabbra vagy jobb minőségűre? Köszönöm előre is a választ.
A másik észrevételem, hogy saját zenét nem tudok hozzárendelni csengőhanghoz, tehát az alapból a telefonban lévő kb. 15-16 db-ból tudok választani. Ez létezik? Nem hiszem el.... Valakinek sikerült saját zenét csengőhangként hozzárendelni? Köszönet!!!
Nekem az ujjlenyomat olvasó kiválóan működik, kifejezetten előny, hogy a hátlapon megfelelő helyen helyezkedik el.
Pozitívum még, hogy nagyon szép fotókat és videókat készít, tényleg jó minőségű a kamera, a felbontás is szuper.
A menü könnyen átlátható, számos téma tölthető le kinek kedve szerint formázva a színeket és háttereket, nagyon szép.
A fenti két negatívumot leszámítva (ami lehet, hogy csak beállítás kérdése, ezt hozzáteszem) összességében kifinomult, szép telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!