Egy újraindítás után a telefonom kikapcsolt mobilnetnél is mutatja, hogy 4g. Ha bekapcsolom a wifit, akkor is jelzi. Eddig kikapcsolt mobilnetnél nem írta, hogy milyen hálózat van elérhető. Mi lehet a gond, ki kehet ezt valahogyan kapcsolni?
Wi-fi beállításoknál nem állítottad át, hogy használjon mobilnetet, ha wi-fi -n keresztűl nincs net?
Nekem ilyen után rakta ki a hálózat típusát aktív wi-fi mellett, de más készülékem van.
Azthiszem hiányzik némi telefonos ismeret a kérdezőnél.
Persze azt fejből vágja, hogy a Honor 8 vagy a Huawei P9 a jobb, de hogy a 4G egy mobilhálózat fajtája, ami független attól, hogy használ-e mobilnetet, nem jutott el az ingerküszöbéig.
Nem állítottam el semmit, szimpla újraindítás után lett ilyen.
Te nagyon okosnak érzed magad "kedves" 2.. Nálam van több, mint egy éve, az embernek csak feltűnik, ha valami megváltozik a telefonján. Megnéztem a screen shotjaimat, ott érdekes módon kikapcsolt mobilnetnél és wifinél nem mutatta (régebben). Még ha egy frissítés után lett volna ilyen, azt mondom oké, új frissítés, újdonság, hogy kikapcsolt net mellett is tudom, hogy éppen 2g, 3g, 4g stb. van elérhető. Na de egy sima újraindítás után? Idegesít, mert nem kellene ott lennie, ha használom, ha nem, mert eddig nem volt ott. De már "belenyugodtam". A mobilnetet nem használja, unokatesóm Honor 8-a is így mutatja, tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!