Az lg g4 akkumulátora tényleg lassan töltődik fel?
A gyári (gyors) töltővel töltöd? Csak mert azzal 0%-ról 100%-ra kb 2 óra alatt felkellene töltsön.
Mit értesz egyébként a nagyon lassú töltés alatt?
Ha használod közben a készüléket, akkor persze hogy lassan tölt, hiszen nagyjánól negyed annyi áramerősséget vesz fel.
Szia pont ilyen telót szeretnék venni csak attól félek h bootloopolni fog,, nem tudom h vegyek majd e mert hiába veszek ha egy idő után (hamar) tönkre megy az alaplap.. Szólj ha valami ilyesmi lép fel nálad is..
De a válaszom:
Vagy hibás a töltő. (Általában gyorsan fel töltődnek az lg-k) vagy valami megy a háttérbe.
Nézd meg a beállitások/tárhely/alkalmazások/mind(vagy összes) menüpontál huzd el bal oldalra és ott kel legyen a futó programok listája és nézd meg h milyen nem akart program megy a háttérbe és azt állítsd le!
Ha ez nem segít rakd vissza gyári beállításokra a telót egy próbát megér!
Amugy jó telefon???
Cseréld ki a kábelt, én szintén ugyanígy jártam, el volt szakadva a régi, 1 éjszaka alatt kb 50%-ot töltött, vettem egy új kábelt, gyári adapterrel simán feltölt 2 óra alatt, van, hogy még annyi sem kell neki
#5: nem rossz telefon, ha S/N 600 feletti szériaszámú készüléket veszel (az akku alatt megtalálod a számot), akkor bootloopos nem lesz, az csak az 500-as szériát érintette, de a kijelző beégése szintén tipikus probléma, amivel viszont semmit nem lehet kezdeni, persze 20 30 perc után helyreáll, de akkor is zavaró tud lenni, ezeken a hibákon kívül viszont egész korrekt készülék, ma már nincs is olyan borsos ára
#7 válaszoló
Neked is g4ed van??? (Ha igen milyen idős és volt e vele baj?)
Hallottam én is ha 600as suériaszámút veszek akkor nem fog bootloopolni ez biztos??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!