Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az lg g4 akkumulátora tényleg...

Az lg g4 akkumulátora tényleg lassan töltődik fel?

Figyelt kérdés
Nem rég szert tettem egy LG g4 mobiltelefonra. Azt vettem észre hogy nagyon lassan akar töltődni az akkumulátor. Mitől lehet?

2017. szept. 4. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:

A gyári (gyors) töltővel töltöd? Csak mert azzal 0%-ról 100%-ra kb 2 óra alatt felkellene töltsön.

Mit értesz egyébként a nagyon lassú töltés alatt?

Ha használod közben a készüléket, akkor persze hogy lassan tölt, hiszen nagyjánól negyed annyi áramerősséget vesz fel.

2017. szept. 4. 20:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Pl felrakom tölteni és félóra múlva csak pár % tölt rajta. úgy hogy nem nyúlok a mobilhoz. Az előző telom azért ilyenkor már 10-20% töltött. Pl volt mikor este lefekvés előtt felraktam tölteni és 6 óra múlva csak 76%-ra töltött fel.
2017. szept. 4. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Na az bizony nem normális. Viszont az első kérdésemre még mindig várom a választ.
2017. szept. 4. 20:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Gyári töltő
2017. szept. 4. 20:46
 5/9 anonim válasza:

Szia pont ilyen telót szeretnék venni csak attól félek h bootloopolni fog,, nem tudom h vegyek majd e mert hiába veszek ha egy idő után (hamar) tönkre megy az alaplap.. Szólj ha valami ilyesmi lép fel nálad is..

De a válaszom:

Vagy hibás a töltő. (Általában gyorsan fel töltődnek az lg-k) vagy valami megy a háttérbe.

Nézd meg a beállitások/tárhely/alkalmazások/mind(vagy összes) menüpontál huzd el bal oldalra és ott kel legyen a futó programok listája és nézd meg h milyen nem akart program megy a háttérbe és azt állítsd le!

Ha ez nem segít rakd vissza gyári beállításokra a telót egy próbát megér!

Amugy jó telefon???

2017. szept. 4. 20:56
 6/9 nemcso ***** válasza:
A lányom két éve használja és dicséri a kijelzőjét és a hangját. A telefonban volt már alaplap csere (bejelentkezési képetnyőnél leragadt), de garanciában és az alaplapra adtak plusz egy év garanciát.
2017. szept. 4. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Cseréld ki a kábelt, én szintén ugyanígy jártam, el volt szakadva a régi, 1 éjszaka alatt kb 50%-ot töltött, vettem egy új kábelt, gyári adapterrel simán feltölt 2 óra alatt, van, hogy még annyi sem kell neki

#5: nem rossz telefon, ha S/N 600 feletti szériaszámú készüléket veszel (az akku alatt megtalálod a számot), akkor bootloopos nem lesz, az csak az 500-as szériát érintette, de a kijelző beégése szintén tipikus probléma, amivel viszont semmit nem lehet kezdeni, persze 20 30 perc után helyreáll, de akkor is zavaró tud lenni, ezeken a hibákon kívül viszont egész korrekt készülék, ma már nincs is olyan borsos ára

2017. szept. 4. 22:07
 8/9 anonim válasza:

#7 válaszoló

Neked is g4ed van??? (Ha igen milyen idős és volt e vele baj?)

Hallottam én is ha 600as suériaszámút veszek akkor nem fog bootloopolni ez biztos??

2017. szept. 5. 17:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma. Vettem egy teljesen új töltőt és most már rendesen tölt. Igen hamar feltölti.
2017. szept. 8. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!