Lg g4 ma voltam egy gsm üzletbe és azt mondták hogy a vodafonos lg g4-et nem lehet függetleniteni igaz ez?
Kiscsillag, ne okoskodj, pláne ne okos faszozz le mást, ha fogalmad sincs a dologról. Mivel nem ejted az e betűt a végén, kötőjellel írod a ragot, helyesen Vodafone-os.
Egyébként ha nem drágább, miért nem vettél független készüléket? Így jársz, ha hülye vagy. Kérd meg azt, akinek a nevén van, hogy vigye be függetlenítésre.
Na mielőtt nagyon belemennél a lúzerezésbe. Nekem 38 éves létemre nincsen kocsim, a telefonom csak 50000 forintos, de két diplomával, kőkemény havi átlag 260 óra munkával, nem hazardírozva összeszedtem kb 80000000 forintos ingatlanvagyont. Egy kb 15000000 forint értékű lakásban lakom, a többi ki van adva albérletbe, haszonbérletbe. Elhiszed, hogy mennyire leszarom a pár százezres telefonokat?
Lehet villogni kéz alól vett ájfonnal, de minek?
Általában azok a gazdag emberek, akik nem költenek arra, hogy a gazdagság látszatát keltsék.
Na mielőtt nagyon belemennél a lúzerezésbe. Nekem 38 éves létemre nincsen kocsim, a telefonom csak 50000 forintos, de két diplomával, kőkemény havi átlag 260 óra munkával, nem hazardírozva összeszedtem kb 8000000 forintos ingatlanvagyont. Egy kb 15000000 forint értékű lakásban lakom, a többi ki van adva albérletbe, haszonbérletbe. Elhiszed, hogy mennyire leszarom a pár százezres telefonokat?
Lehet villogni kéz alól vett ájfonnal, de minek?
Általában azok a gazdag emberek, akik nem költenek arra, hogy a gazdagság látszatát keltsék.ez mi takarodj már anyádhoz kit érdekel nincs kocsit 38 évesen ezért vagy luzer gondolom még szüz vagy vagy épp anya segit rjtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!