Hogyan találjam meg az Iphone 7 gazdáját ha megtaláltam a telefonját?
Facebookon pesten találtam csoportban,hátha
Remélem megkerül.
toltsd fel, hogy legalabb lasd ki a szolgaltato
raadasul lehet hogy addigra a tulaj a find my iphone-on keresztul kuld valami uzit a telo kepernyojere
de ne add le a szolgaltatonal hanem a szolgaltato adja meg a te eleresi adataid a tulajdonosnak
ugyanis lehet hogy a tulajdonos meg akarja majd halalni a joszandekodat es ha csak leadod a szolgaltatonal akkor sose talal teged meg
en anno a Balcsin talaltam egy telefont, nem volt lezarva, felhivtam "anyu"-t a kontaktlistaban es kiderult, hogy anyunak van egy fia aki epp a Balcsin nyaral es ove volt a telefon. Megadtam az eleresem anyunak, masnap a csavo hivott es a kedvessegemert meghivott egy ebedre! Igaz, hogy gyorsbufes kaja volt de akkor is, milyen kedves gesztus?!
A rendőrségre a zoknimat nem bíznám, nem egy 1xx rugós telefont.
Beteszik a fiókba, aztán évekig ülnek rajta, mivel csak trafizásra van alkalmazott.
Szolgáltató vagy hazai Apple kirendeltség.
Talált tárgyat köteles vagy leadni a jegyzőnél vagy a rendőrségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!