Zenelejátszók amik képesek SD kártyáról lejátszani?
A napokban a kezeim közé akadt egy Samsung Galaxy J5 okostelefon és mit ne mondjak,nagyon megtetszett.
Viszont egyetlen egy alkalmazást találtam ami le tudja játszani a zenéimet SD kártyáról,azzal viszont az a baj hogy néhány általam használt,ám eredeti albumborítót nem tölt be a menüben,viszont lejátszás közben előkerül.Az alkalmazás neve Poweramp.
Tudtok nekem olyan zenelejátszót,vagy TAG szerkesztőt ajánlani,ami olvas SD kártyáról és lehet vele albumborítót is csatolni a zeneszámokhoz/albumokhoz?
Van lehetőségem akár PC-n megszerkeszteni ezeket,amennyiben ingyenes a program/applikáció.
Végezetül (bár nem tudom hogy ez fontos-e ezek elvégzéséhez) nem akarom rootolni a telefont.
PC-re ott van a magyar nyelven is tudó mp3tag nevű program amivel képeket csatolhatsz a zenékhez.
A telóra pedig ezt ajánlom. [link]
Köszönöm szépen,a zenelejátszó sajnos nem működött,viszont az Mp3tag programmal hozzá tudtam adni borítókat,mostmár minden rendben van!
Még egyszer,nagyon szépen köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!