Telekom: elvesztem-e az időközben már nem rendelhető korlátlan kedvezményt ha váltok go netről a mostani 200MB csomagra?
Figyelt kérdés
Tehát: csomagom Domino, mobilnetem Go Net S. Havi 1900-ért aktiváltam korábban egy "korlátlan email és böngészés" opciót, amivel streaming nélkül tényleg nem fogy a keret. Most látom, hogy a go net csomagok se lesznek már. Ha váltok az új legkisebbre, attól marad ugyanúgy a korlátlan opció?2017. aug. 30. 16:26
1/2 anonim válasza:
Ha már az ügyfélszolgálat sem tudja megmondani, mi sem tudunk segíteni.
Jaa, hogy meg sem próbáltad hívni az ingyenes éjjel-nappal hívható 1414-es számot?!
2/2 anonim válasza:
amilyen tökéletes a rendszerük, szerintem marad.
én múltkor kaptam ajándék 500 MB mobilnetet azért, mert meghosszabbítottam a hűségemet 2 évre, majd ezek után felhívtam őket később, mert én is a régi csomagomat átváltottam volna új mobilnetes csomagra, és ott az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy ez a bónusz csak az adott szituációban érvényes, csomagváltásnál elvesztem. ennek ellenére megmaradt, úgyhogy most van 4,5 GB netem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!