Mivel tud többet a samsung s8 az s7edge-nél?
Én a Honor 9-et választanám, nekem az előző (8 - 32 GBos tárhellyel) verzió van meg és meg vagyok vele elégedve, viszont a Samsungnál, a S és a Note azok, amik nagyon jól sikerültek (na jó, kivéve a tavalyi Note verziót, de a gyártó is lépett ezzel kapcsán).
Itt van a két Samsung telefon (s8 vs. s7edge) összehasonlítva (sebességteszt): https://www.youtube.com/watch?v=pYSLhZKiz90
Itt meg a további összehasonlítások (S7-nél, nem mindig az Edge van, viszont túl nagy különbség nincs a kettő között):
Samsungnál, viszont az A, és a J modellek azok, amiket viszont kerülném. Rengeteg kínai márka (NEM szimplán Kínában gyártott mobilról van szó) jött fel (Huawei mellett, vagy után), amik tudnak jó telefont is felmutatni, kellően olcsón (úgy, hogy minőségileg se legyen [nagyon] gond vele).
Honor telefonok is jók támogatás ügyileg.
Honor 8 megkapta az Android 7-es frissítést, már a 8-as verziót készítik rá.
Huawei - Honor odafigyel a frissítésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!