Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone SE vagy Vodafone Smart...

Iphone SE vagy Vodafone Smart Platinum 7?

Figyelt kérdés

A hűségszerződésem hamarosan lejár és nem tudok dönteni a két telefon között. A Vodafoneról sokat olvastam, és mintha többet tudna, dehát az Iphone mégis csak egy Iphone. Az ismerőseitől csak jót hallottam az IOS-ről, és az Iphone egyéb előnyeiről, mégis a két telefont összevetve számomra a Vodafone picit jobbnak tűnik.

Vodafone: [link]

Iphone SE: [link]

Esetleg valaki tudna tapasztalatokat/véleményt írni?

A válaszokat előre is köszönöm szépen!:)

2017. aug. 29. 00:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
SE!
2017. aug. 29. 01:07
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
se
2017. aug. 29. 01:10
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
egyik se
2017. aug. 29. 01:32
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Iphone jobb mint a nevenincs vacak vodafone telo .

SE nem rosz elvileg tudja amit a 6

Nekem Iphone 6sPlus space gray-em van én imádom jo kis telo igaz ez 128Gb tárhelyel van , de nagyon jó az új IOS én amiatt szeretem főlleg a 6splust hogy egy jo telo , nagy tárhely és mivel maga a telefon is nagy én meg gps-nek is használom így nem kell mindig kicsinyitgetni a képen mivel a nagy kijelző jol láthato minden .

Főlleg még ami jo hogy nagyon szép képet ad jo a felbontás és minőség igaz a telefon is minőségi . Én alapol ugy vagyok vele hogy mindig a legjobbat természetesen emberi jozanész határán bellül

2017. aug. 29. 01:43
 5/11 anonim ***** válasza:
50%

Figyu, ha te neked iOS-es telefonod volt, akkor utálni fogod a Vodafone-t, ha viszont te az androidot szoktad meg, akkor meg az iPhone-t fogod utálni.

Kedves 4-es!

A Vodafone telefonok általában Huawei-ek, Xiaomi-k szoktak lenni, így egyantelán nem nevesincs, meg vacak.

2017. aug. 29. 09:14
 6/11 A kérdező kommentje:

Eddig csak androidos telefonom volt, az előző is egy Vodafone volt, ami tökéletesen működött, csak azt másfél év után összetörtem :D

Egyébként ezeket a Vodafoneokat az Alcatel gyártja.

Ami gondolkodásba ejtett pedig az, hogy a Vodafonenak jobb az aksija, meg a kamerája is.

Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még!

2017. aug. 29. 09:50
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Az hogy papíron jobb az akksija, az nem jelent semmit. Az 1715 mAh-s iPhone-om az összes, sokkal nagyobb akksis androidos telefont lekörözi üzemidőben.
2017. aug. 29. 11:32
 8/11 anonim ***** válasza:
92%

4 te mirol beszelsz? Jo isten gyere le... 6 even at csak androidos teloim voltak, es 1 eve alltam at iPhonera es egy MEGKONNYEBBULES.

Kerdezo mindenkepp az SE-t valaszd

2017. aug. 29. 13:13
 9/11 anonim ***** válasza:
5*
2017. aug. 29. 13:13
 10/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem egyértelmű :D :D iPhone :D
2017. aug. 29. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!