Apple iPhone 2g nem kapcsol be. Mitcsináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel felkelek, megnézem a telefont, kikapcsolom az ébresztőt, az akku 88% on van. Jó délbe nézem a telót, le van merülve... Néztem is hogy ilyen hamar még nem merült le. Felraktam a töltőre, bekapcsoltam a telót, kijött az Apple jel, de tovább nem csinált semmit... ÉS ez van már 2. napja. Kitudom kapcsolni, de ha bekapcsolom mást nem csinál, csak a logót mutatja. HELP2010. máj. 25. 19:57
1/5 anonim válasza:
Vidd szervízbe, lehet cska szoftveres gond, de ha nem értesz hozzá, inkább ne te nyúlj hozzá.
2/5 A kérdező kommentje:
Az lesz, Pénteken megy szervizbe az iStyle ba. Kb mennyibe fog kerülni a szerviz, mert gari nincs rá?
2010. máj. 25. 22:25
3/5 anonim válasza:
Alapból magyar Menü van rajta, vagy jailbreakelve van? Ezekelőtt simán betudtad kapcsolni, mert nekem igaz 3g de csak számítógépen át itunesen keresztül kapcsol be, ill. Blackrainenen át.
4/5 A kérdező kommentje:
Jailbreakelve van, de magyar menüs. Ráraktam a gépre, megnyitottam az iTunes-t, szinkronizálva is van, de utána lefagy az iTunes. Egyszerüen nem lehet sehova se kattintani, de miután kihúztam a gépböl, azonnal jó az iTunes... MI lehet a gond?
2010. máj. 26. 22:59
5/5 A kérdező kommentje:
Ja és 3.1.2 fw van rajta.
2010. máj. 26. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!