Hogy tudok Galaxy s7 re vendégfiókot csinálni?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy s7-em van. Vendég fiókot szeretnék rá csinálni. Kerestem már googleban de egyszerűen nem sikerül. azt írják, hogy:
Első lépésként nyissuk le az értesítési panelt, ahol rögtön felugrik majd a saját fiókunk. Elsőre csak egy sötét paca lesz a képünk helyén, de amint bejelentkezünk a Google+-ba, azonnal megjelenik a profilképünk. A saját képünkre koppintva állíthatjuk be, hogy csak egy ideiglenes vendégfiókot akarunk-e létrehozni, vagy egy állandó felhasználót adunk hozzá a rendszerhez.
Bejelentkeztem a google+ba. de nem hogy sötét paca,semmi nincs nekem jobb fent csak a beállitások
ikon illetve egy szerkeztés ikon
mit próbáljak még?
25/L (aki nem ért annyira a telefonokhoz :D )
2017. aug. 28. 11:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!