Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung okostelefonom egy...

Samsung okostelefonom egy mp-re vízbe esett. Nem kapcsoltam ki, rizsbe áztattam, kiporszívóztam, most visszajött minden. Mikor dughatom töltőre?

Figyelt kérdés
Tényleg egy mp volt benne. Amikor kivettem csak a kezdő felirat jött be x mp-enként. Anno még amikor a férjem telefonja lemerült, neki mondták,hogy lett volna,ha nem kapcsolja be, hajszárítózás felejtős, max. a rizs. Nála nem is tudtunk mit kezdeni vele. Illetve én most a gyerek orrsziporszívójával körbe "szívattam" minden ki és bemenetet. És egyszer csak visszajött, kérte a pin kódot és most úgy látszik jó. Még visszaraktam a rizsbe, a kérdés,hogy mikor lehet töltetni biztonsággal szerintetek. köszi
2017. aug. 28. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Kapásból áramtalanítandó, ha vízbe esett és nem bekapcsolandó!!!

Rízsben (készüléktől függően) pár nap - pár hét, mire kiszárad.

Ha kivehető az akku, az se legyen benne addig. Ha nem kivehető, akkor kikapcsolva szárítandó.

Ha szeretnéd, hogy túlélje, akkor min egy hétig hagyd száradni. És még így is szerencse is kell hozzá...

2017. aug. 28. 11:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Na nekem meg pont az mondták a mobil boltban,hogy jó,hogy nemkapcsoltam ki, mert egy úgy nevezett "rövidzárltatot" csináltam volna a vizes telóban. Egyébként nem volt kikapcsolva, amikor a vízbe pottyant, és utána se bántottam, egyből rizsbe tettem.

2017. aug. 28. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Hat mondjuk egy mobil szervizben par ezerert ultrahangal kiszaritjak neked.az azert megbizhatobb mint a rizs.

De rizsben is jopar napot kell hagyni.

A porszival meg max kozvetlen a nyilasokbol szivtad ki a vizet,a beljesebol biztosan nem.

2017. aug. 28. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:
nálunk a nejem ejtette a klotyóba (kb 2 évvel ezelőtt), szétszedtük és egy hétre a radiátorra tettük. jelenleg is működik.
2017. aug. 28. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!