Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem jelenik meg teljesen...

Lili43 kérdése:

Miért nem jelenik meg teljesen a billentyűzet?

Figyelt kérdés

Van egy LG d-280n okostelefonom. Amikor bekapcsolom a telefonomat és rámegyek a billentyűzetre olyat tapasztalok, hogy nem jeleníti meg a billentyűzetet, tehát a betűk nem látszanak. A beállításoknál átvált angol nyelvűre.

De olyat is csinál a készülék, hogy csak néhány betűt jelenít meg a többit viszont nem. Eddig segített az újraindítás, de most már az sem. Érdekes viszont az, hogyha rámegyek arra hogy nagy betűt írjon akkor az összes betű látszik, de ha visszavált kicsire akkor újra eltűnik több mint a fele. Az egyéb jeleknél is egy-két helyen arab betűs billentyűzet jön be, illetve mindenféle értelmezhetetlen jel. Letöltöttem egy másik billentyűzet alkalmazást, de amikor azt írta ki, hogy összegyűjti a hitelkártya- és személyes adatokat nem mertem rányomni.

Mi lehet a probléma a billentyűzettel?

2017. aug. 28. 07:39
 1/6 anonim válasza:
Tölts le másik keyboard alkalmazást. A nyelvet meg átállítod a "nyelv és bevitel" menüpontban.
2017. aug. 28. 08:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Alkalmazás kezelőben töröld a billentyűzet adatait. Talán megoldja a gondot.
2017. aug. 28. 11:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Töröltem az alkalmazásban a billentyűzet adatait, de az sem segített.

Ma ismét csak szürke kockák voltak a karakterek helyén és az újraindítás sem segített. A nagybetűre való váltás billentyűje beragadt és nem csinál semmit. Újraindítás után továbbra is szürke kockák vannak és a betűk több mint fele ismét hiányzik. :-(

Továbbra is magyarra van beállítva és mégis ismét angol nyelven jelenik meg, ha rámegyek a beállításra.

Tegnap letöltöttem egy másik billentyűzetet. Alkalmazni akartam, de akkor azt írta ki, hogy összegyűjti a jelszavakat, hitelkártyaszámot akkor nem mert rányomni. Egyébként ezt tényleg összegyűjti a program, ha új klaviatúrát töltünk le?

2017. aug. 29. 08:51
 4/6 anonim válasza:
Összegyüjtené? Akkor továbbra se használd. Esetleg ott kérj segítséget, ahol vetted.
2017. szept. 1. 15:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Közben kénytelen voltam letölteni egy billentyűzetet, mert az LG-é teljesen leállt. A google billentyűt töltöttem le, amit 500 millióan, és ha náluk nem volt baj akkor talán nálam sem lesz. Hitelkártyám amúgy sincs, így azt semmiképp sem tudja összegyűjteni. Felraktam egy diagnosztikai programot (Phone doctor plus) és elég sok hibát talált. Nyáron már volt szervízben a telefonom, mert akkor is mindenféle hibát kiírt és mostanáig jól működött. Lehet hogy majd visszaviszem.
2017. szept. 2. 09:42
 6/6 anonim válasza:
Szerintem ezeket a phone doctor izéket hagyd. Működik, de nagyobb a működtetés rendszerigénye minthogy megérje
2017. szept. 2. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!