Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Aki nokia 5230 és samsung...

Aki nokia 5230 és samsung s5230 között gondolkodott végül hogyan döntötte el melyik legyen?

Figyelt kérdés

Sok hasonló kérdés van már, végig is olvastam, akárcsak rengeteg mobiltesztet, de egyszerűen nem megy a választás. Alapjában nokiapárti vagyok, de ez a samsung megfogott. Érdekelne mások végül hogyan választottak, és hogy nem bánták e meg. Ha igen akkor miért?

köszi előre is :)

2010. máj. 25. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Nokia 5230 engem a külső fogott meg.

De nem ajánlom:-Hangszoró recseg ha hangosan hallgatod

-Gyengébb az aksi mint a s5230 é

Ennek ellenére nem bántam meg mert ez NEM néptelefon.

2010. máj. 25. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a választ

és összességében mi a véleményed a telefonról?

az aksija meddig bírja általában?

szereted?

2010. máj. 26. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Az akksija használat nélkül 7-8 nap.

használatkor beszélgetés és zenehallgatás 2-3nap szoval jol birja (nekem)Nagyon szeretem

összességében nagyon jo telefon(ingyen GPS nagyon hasznos nekem mivel elég sokat utazok nap mint nap szoval

jobb nem is lehetne

2010. máj. 26. 19:23
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. máj. 27. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:

A Nokia akkumulátora jobb (1320 mAh, Samsungé 1000 mAh), de a készenléti és beszélgetési ideje kevesebb lehet. Ez köszönhető annak, hogy tulajdonképpen többet tud. A nagyobb kijelző és a 3G hálózat csökkenti a töltöttséget.

Összehasonlítás (.doc fájl):

Direkt nem másoltam be, mert egy ilyen szintű összehasonlítás nem lenne átlátható.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. szept. 26. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!