Túlmelegszik a telefon videózás alatt, mit csináljak?
Sony Z3 compact 2 éves 2 hónapos
9 perc full hd videózás alatt kiírja túlmelegedett a kamera leáll 33 fokban, júliusban kibírt egy egész ballagást, valamit tudok tenni melegedés ellen vagy eddig bírta a teló
Az androidos vackolósnak szeretnék gratulálni az értelmes kommentért.
Egyébként a Sony Z szériája gyakran szenved a kamera túlmelegedési hibájában, napsütésben is leállítja sokszor a kamerát, mondom ezt Z2 és Z5P tulajként. Néha fényképezéskor is meg tudja adni magát, viszont ettől függetlenül kiválóak a Sony telefonok. Sokat sajnos nem tudsz ellene tenni, esetleg nyugtasson a tudat, hogy más telefon sem szereti, ha napsütésben nagy felbontású videót rögzítesz vele, valamelyik szoftveresen alapból korlátozva van az időt tekintve, különben megfőzné magát.
"Néha fényképezéskor is meg tudja adni magát, viszont ettől függetlenül kiválóak a Sony telefonok."
Telefonálni azért lehet velük, vagy azt is csak papíron tudják?:)
Az iPhone mindent kibir . Sokat skypeolok , van h forró a mobil megsem all meg . Azt vettem eszre h minél régebbi, annal hamarabb forrósodik.
Az elözö telefonom egy iPhone 5 S es volt , újonnan vettem 3 evet hasznaltam , sose lassult le, hibatlanul muködött, aldom ezt a Steve Jobsot, nem volt kismiska.
Viszont mikor a mobilom elmúlt 3 eves akkor elöfordult 2 szer h mig töltöttem es beszeltem videón kiiródott h meleg a kamera es a video lezarodott . Igaz h mar többzör leejtettem addig stb
Most iPhone 7 esem van
Ez NEM csak a Sony hibája !
A mai telefonok hűtése nagyon gyenge. Legyen ez iPhone,
Sony, vagy épp Google. Ennek konstrukciós okai vannak.
Nem tudja eldisszipálni a hőt. Ezek kár is rugózni.
Emellé jön a magas hőmérséklet. Nyilván más a szituáció
-10 fokban, 5 fokban, és 30 fokban. 5 fokos hőmérséklet-
ről tovább felmelegednie, és jobban le tud hűlni. 33 fok-
ban már alapból melegebbről indul a telefon, gyorsabban
eléri a kritikus hőmérsékletet, és visszahűlni sem tud
annyira.
Próbálj úgy kamerázni, hogy a telefon árnyékban marad,
mert a napsütés is igencsak rátesz a melegedésre (csak
hagyj egy fekete GPS-t a kocsiban 10 percre, és megérted,
miről beszélek).
Emellé tilts le MINDENT, ami a processzort terhelheti,
ezáltal melegedést okoz: Wifi/Mobilnet, Skype-Viber-Face-
book, egyéb appok, amik a memóriában tanyáznak. Így is
időt nyersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!