Milyen telefont ajánlotok 15 éves lánynak?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 17:16
11/17 anonim válasza:
Nokia modellek jók, van köztük mindenféle, ahogy már fentebb írták. Érdemes 10-15 ezer forintban gondolkodni. Lehessen hívni vele/hivást fogadni , sms-t írni, azért 1megapixeles kamera kell egy mai tininek. (persze ez pénztárcától is függ)
12/17 anonim válasza:
iPad, és akkor már a laptopért sem kell majd sírnia.
13/17 anonim válasza:
Miért kell szegény lányt piszkálni? Úgy látszik,itt már senkinek sem szabad kérdezni...
15/17 anonim válasza:
csakúgy megsúgom ,testtömegindex * 12 az megadja a telefon ideális árát amennyiért megveheted magadnak!
16/17 anonim válasza:
szerintem LGkp500,vagy LGkp502 ugyan az de nagyon szép szerintem viszonylag olcsó (nem lepukant) elég menő
(az osztályomban)
17/17 anonim válasza:
Ugyan már, itt mindenki azt hiszi, hogy egy 15 éves lánynak alap teló kell? Nekem már 8(!) évesen Nokia 7373-am volt :D
Én ezeket ajánlom:
LG PoP
LG KP500-501-502
Samsung s5230
Samsung Diva
Samsung Corby
Nokia 5230
Nokia 5530
Nem érintőképernyős:
Nokia 7373
Nokia 6300
Nokia 6301 [ua. mint az előző, ck van rajta wifi]
Nokia 6303
Sony Ericsson w595
Sony Ericsson w580i
Samsung L310
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!