2017-es Samsung Galaxy J5, vagy 2017-es Nokia 6 lenne a jobb választás?
Figyelt kérdés
2017. aug. 26. 08:32
1/8 anonim válasza:
Még a nokiákról nem sokat tudunk, majd egy-két év múlva talán.
2/8 anonim válasza:
A kettő közül, a Nokia 6-ot javaslom, de ...
ne tévesszen meg, mert egy ideje, a HMD Global Oy-hoz tartozik a Nokia mobiltelefonok, vagyis ez már csak név.
Ha mindent nézzük, én inkább vernee Marsot tudom ajánlani, az legalább tudásában lekörözi a többi gyártót (és a panaszok igazán, az Apollo Lite-ra érkeztek, ami nem túl sikeres modell a gyártótól).
3/8 ede1219 válasza:
Nekem Nokia 3-am van, tökéletesen bevált, a 6-os magasabb kategória, ha lett volna a Vodánál, azt hozom ki.
4/8 ede1219 válasza:
" vagyis ez már csak név. "
Nem egészen, ugyanis az eredeti Nokiás fejlesztőcsapat jó része átment.
5/8 anonim válasza:
Ez komolyan kérdés ? Samsungból max Galaxy S valamennyit vennék, a többi széria hulladék. A Nokia 6 igen jó telefon. Van a rokonságban ilyen. Márcsak azért is inkább Nokia, mert arra rögtön megkapod az android frissítést. Nemcsak 1-2 évig.
6/8 anonim válasza:
Nokia, vagy valamelyik Xiaomi.
Note és S samuk kivételével nem érdemes azt venni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 28. 12:05
8/8 anonim válasza:
Nokia 6-osom van! Nagyon jó telefont bátran ajánlom! A Samsungról nem tudok nyilatkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!