Iphone 5s vagy Samsung galaxy a3 2017?
Attól függ hogy mire kell.
Lehet hogy az 5s még telefon lesz amíg az A3 már csak alkatrész.
Mondom ezt Samsung fan-ként.
Szeretem a Samsungokat, régen és most is Samsungom van, de mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.
Az 5s előnye nem csupán a gyártó logója.
Azt mondanám hogy teljesítményben nagyjából egy szintet képviselnek, annak ellenére hogy más korcsoport.
Aki droidozott, annak talán a kötöttségek nem nagyon fognak tetszeni az iPhone esetében, de ez nagyon egyedi.
A párom is droid párti volt amíg véletlenül egy 6s-t kapott. Teljesen elégedett az összhatással.
Próbáld ki a készülékeket ha van rá lehetőséged, segít dönteni a személyes tapasztalat.
Nekem régen volt 3gs-em, amikor nem volt még elterjedve szinte semennyire az iPhone. Emlékszem haver új S2-je néhol laggolt. :D
3 évig használtam akkor se volt semmi baja.
Utána volt egy rövid ideig 4s-em, majd vettem droidot.
3 évig egész jól szolgált, de azért több romot kellett rárakni, gányabbak a programok, viszont a fájlkezelése sokrétűbb. Összességében nekem a kijelzőmérete lett zavaró, viszont 6-os iPhone-ra ezt is javították.
Hiába gyengébb a hardver akkor is gyorsabb lesz. 5s még bőven hasít. Inkább abból néznék egy jó állapotút vagy 6-ost.
Lassan én is veszek 5 év után telefont, akármennyire mondják túl van értékelve az iPhone, teszi a dolgát, nem kell mókolni. Nekem egyedül a fájlkezelés meg jailbreak ment az agyamra, de azóta elég sokat változott az ios.
1 gb rammal konkrétan szétfagy egy droid, S4-en még tűrhetően megy, de néha vannak itt is furcsaságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!