Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy iphone-t mi baja...

Anita112 kérdése:

Vettem egy iphone-t mi baja lehet?

Figyelt kérdés
Sajnos leejtettem de nem esett nagyon és a hátlapra esett és azóta nem mutat mást csak egy fehér képet de ha hívnak fel tudom venni és tökéletesen működik csak nem látok semmit. Vajon mi a baja?
2010. máj. 25. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
Vigyel talán szervízbe, megcsinálni mi innen nem tudjuk, valószínű te se tudod.
2010. máj. 25. 15:36
 2/3 bp1985 ***** válasza:
Az, hogy Apple. Nekem a 8 ezer forintos telefonom kb 40 szer esett le, és a mai napig működik. Vettél volna olcsóbban jobbat. (pl hd2). Az nem szarik be,meg nem hal meg a kijelzője, ha leejted. De nem fogják neked megcsinálni, mivel esésre nem vonatkozik a garancia, mert az nem rendeltetésszerű használat. Új kijelző lesz, úgy néz ki. Keress egy sufni arab szervizest, jó sokért belerakja neked. vagy pedig www.szifon.hu
2010. máj. 25. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:
ezért nem kell iphone-t venni! nekem egy htc touch pro-m van (tudásba is sokak, és szerintem is jobb). leejtettem a betonra, de csak karc lett rajta a sarkán, semmi baja nincs, pedig betonra esett!ennyit a iphoneról, nemértem minek veszitek.
2010. máj. 30. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!