Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SD kártya dekódolása?

SD kártya dekódolása?

Figyelt kérdés
Az SD kártyámat titkosítottam anno. Ma a telómat gyári állapotra állítottam addig a kártyát kiszedtem belőle. Mikor visszaraktam azt írta ki hogy azon az eszközön dekódoljam az SD kártyám amelyiken beállítottam a titkos módot. De hiszen ezen a telómon állítottam be! Akkor most mi van? Az összes kép oda? Nem tudom megnyitni őket így.
2017. aug. 23. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól tartok szopó. A kódolás során valószínűleg ahhoz az installációhoz tartozó titkos kulcs került rögzítésre, és mivel a gyári beállítások miatt most egy másik installáció van a telódon annak már másik kulcsa van. Tehát, tulajdonképpen, szoftveresen nézve nem ugyanazon a telón próbálod dekódolni.

Ha jó a szoftver akkor nem lesz mód a dekódolásra - gondolj bele, valaki lenyúlja a telód és mivel nem tud belépni rá visszaállítja a gyári beállításokat. Elég baj lenne ha dekódolni tudná az SD kártya tartalmát - szóval ez direkt van így.

2017. aug. 23. 22:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor a 16 gigás kártyám kuka? :'(
2017. aug. 23. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:
A tartalma igen, viszont leformázhatod és lesz egy üres.
2017. aug. 24. 00:23
 4/4 Alex Fly ***** válasza:

Számítógéppel esetleg meg lehet próbálni. De beletelik egy kis időbe (pár évbe)...

Ezért kell a fontos adatokat szinkronizálni a felhőbe...

Mostanában szinte minden mobilon ott figyel a Google Fotók. Ez -ha jól tudom alapértelmezetten- feltölti a képeidet a GDrive-ra. Ha szerencséd van, ott megtalálod őket.

2017. aug. 24. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!