LG G3 készülékem nem működik megfelelően! Mi lehet a baj? (Többi lent! )
Sziasztok.
Van egy LG G3 készülékem, ami a tegnapi napig tökéletesen működött, viszont a semmiből, egyik pillanatról a másikra elromlott. A következő hibát észleltem: először nem érzékelte a képernyő az érintést, azt hittem, valami képernyő baj van, de kiderült, hogy nem. Érzékel a képernyő 1-2 érintést, majd olyan hibát produkál a telefon, mintha lefagyna, és bárhova nyomok a képernyőn, nem csinál semmit. Majd miután lezárom, majd feloldom újra 1-2 érintésig működik.
Újraindítás, ki-, és bekapcsolás megtörtént, gyári adatok visszaállítása szintén.
A telefonon a Facebookon, Instagram és Messenger futott csak.
A CM vírusirtó nem észlelt a telefonon vírust.
Üvegfólia, és tok mindig volt rajta, víz, por, stb. nem érte, nem volt leejtve!
Android verzió: 5.0
Ha esetleg valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném! :)
Soha többet LG telefon.
Sok középkategóriás telefonom volt már, de mindegyik évekig működött, miután tovább adtam az unokáknak.
Az LG-m volt az egyetlen, ami gari idő előtt 1 héttel kb ugyanezt csinálta, mint a tied. Elvittem a központi szervizbe. Nincs gond, mondták, és frissítették. Aztán egy hónap múlva se kép-se hang a telefonon . Semmire nem reagál. Dobhatom a kukába.
Próbáld meg újraszoftverezni, vagy szoftvereztetni egy ismerőssel vagy szervizben.
1. hozzászóló.
Nkem
G3 volt az előző telóm, Most G4-em van és hibátlanul működik. A G3 2 éves volt mikor eladtam. és semmi baja nem volt. A G4-em októberben lesz 1 éves, azóta hibátlanul működik. 1x volt visszaállitva, mert betelt a 32GB-os tárhely. igy inkább leformáztam az egészet.
Előző vagyok. a készülékedre már 1 éve elérhető az Android 6.0 verzió
Én megpróbálnám flashelni a készülék szoftverét. A készülék érzékeli az érintéseket? Esetleg nem piszkáltál bele A Motoros és felismerés nevű beállitásokba? vagy nem állitottál be érintésszabályozási területet?
Nem lett bele piszkálva, és nem lett elállítva sem. Próbáltam a szoftver frissítést a telefonon, de azt írta ki, hogy nem elérhető újabb frissítés.
Valami ötlet?
A készülékkel nem fogsz főverziót frissíteni. Azt csak pc-n keresztül tudod.
De lehet, érdemesebb lenne egy friss custom ROMot telepíteni...
Az LG Flash Tool-t én sajnos nem tudom használni, nem értek hozzá. Mivel a képernyő "akadozik", ezért nem tudok a telefonra letölteni semmit.
Akkor marad a szerviz ezek szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!