Iphone 6s vagy Samsung galaxy S6 edge?
Nekem volt mind kettő.Samsugbol 4 telefonom és most egy Iphone 6s-em.Az android egy idő után mindig belassukt úgy hogy csak 5-10 alkalmazást telepitettem rá.A tárhely nagyon hamar betelt,és az internet is akadozott hiába mind a 4 60-130 ezer között volt árban.A mostani 6s-emet imádom😍.Én ebben az évben kaptam karácsonyra.Még mindig olyan gyors mink amikor megvettük a boltban.Rengeteg tárhely van rajta,és hogy van benne tuch ID és nem kell a jelkóddal szerencsétlenkednem.A 3D tuch is nagyon jó hogy van rajta mert ha csinálok egy képet akkorvisszanézhetem pl.buliban a hangulatot stb.És ráadásul szeptemberben jön az IOS 11 rengeteg újdonsággal.
Szerintem a 6s-et válaszd,nem bánod meg🔥
Volt samsungom és iphoneom is. Samsungból s6, gagyi akksi és néha oktalanul lefagyott meg irtózatosan melegedik. Nem ajánlom, edge sem lehet jobb, csak annyi hogy le van kerekítve...
iPhoneból 6s plussal volt szerencsém, na az sem sokkal jobb. Az legalább nem fagyott le, és gyorsabbnak éreztem, meg a kameráját is jobbnak. Hátránya, hogy baromi gyorsan merül ez is, szóval szerintem szerezz be egy powerbankot, ha aktív felhasználó vagy és nincs lehetőséged sokat lenni töltő közelében.
De a kettő közül, mindenképp iphonet vegyél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!