Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung I5700 függetlenités...

Samsung I5700 függetlenités HELP! Már megvan hogyan kell csak nem nagyon értem :/?

Figyelt kérdés

Szoval ezzen a linken néztem : [link]

Mindent jol leir de valaki elmagyarázná még ennél is egyszerübben ? mármint ha bekapcsolom a telefont sim kari nélkül onnantol mit kell tennem ? a kodos részét nem nagyon értem :S Köszönöm

2010. máj. 25. 10:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Hogy lehet ezt egyszerűbben leírni?

Bekapcsolod a telót, beírod azt a kódot utána beírod az unlock kódot, nyomsz egy kettőskeresztet és ha jó akkor kiírja, hogy sikerült és újraindul.

Az unlock kódot meg az imei számból lehet generálni, de ott az oldalon van egy link ahol megvásárolhatod 10$ ért (perssze ehhez is kell az imei számod).

Én inkább a Turbo simet ajánlom.

2010. máj. 25. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!