Microsoft telefon?
Ha csak arra kell hogy felvedd ha csörög és beszélgess, arra jó.
Ha szereted a közösségi alkalmazásokat, akkor nem jó választás.
Mi baj volt az LG-vel?
A microsoft telefonokon nagyon kevés app van. A facebook,messenger alkalmazása nem a legjobb.
Androidost ajánlanék még ígyis.
Az nem lenne jó neked?
Vagy esetleg BlackBerry-t?
BlackBerry-k tudnak részlegesen android alkalmazásokat futtatni, ennek a márkának a boltjában sincs sok alkalmazás.
Ha jót akarsz magadnak nem veszel, nem hiába van a béka feneke alatt a piaci részesedése, én nem vennék a helyedben, csak a baj van velük
Bár ha mazochista vagy és szeretsz szenvedni a telefonoddal akkor kitűnő vétel lehet, minden egyéb esetben felejtsd el
Nekem egy Lumiám van év eleje óta. IGaz ez jóval drágább volt mint a kiírt kategória de nincs vele bajom. Az appokat lesz_rom, játék nem érdekel. Messenger fut rajta rendesen, Skype is, stb. Az office-hoz be kell jelentkezni Microsoft fiókba, de ennyi a sirámom kb. A zenelejátszója kifejezetten tetszik...
Viszont nem ajánlom, mert teljesen le fog állni sztem a támogatása, sőt a win mobile 8.1-nek már le is áll szeptembertől kb. Sajnos ezek a Microsoft telefonok megszűnnek nemsokára és marad a droid v IOs. Már az új Nokiák is a legújabb Androiddal jöttek piacra.
Amivel nekem volt rossz tapasztalatom az épp az LG, Sony, Samsung, ZTE.
Röviden: Már én sem vennék...
Jók voltak a Windows Phone-k, csak már a MS kaszálja őket.
Ilyen árban, Xiaomi-t vagy HomTom-ot érdemes venni - itt nézz körbe, mit adnak el, B20-al: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!