Miért nem engedi áthelyezni az alkalmazást az sd kártyára? (SamsungGalaxyJ3 2017)
Az eszköztárhelye 16GB, abból már 15,57 megtelt. Így vettem bele egy 8GB-os memóriakártyát. Alapból nem arra menti az alkalmazásokat, mikor töltöm le. Pedig már hozzákapcsoltam a telefonhoz, illetve formáztam. Így az Alkalmazások menüpontra menve megpróbáltam áthelyezni az SD kártyára. Erre azt írja ki, hogy: Nincs elég hely.
Azért rakom át az eszközről, mert nincs rajta hely. A memórikártyán pedig még 7.5GB szabad tárhelyem van.
Miért írja ezt ki? Megpróbáltam már File Manager-rel is áthelyezni, de azzal sem engedi. A telefonnal baj lehet? Vagy csak én vagyok ehhez ilyen h*lye? Esetleg a memóriakártya hibás?
Elírtam, bocsánat.
A3 2017.
Kitkat óta nem igazán lehet kártyára átpakolgatni. Fotó, videó, egy-két alkalmazás és kész.
Burkoltan arra irányítanak a telefongyártók, vegyél minél nagyobb tárhelyű telefont.
Ha rootolsz, akkor is van olyan alkalmazás, ami nem megy kártyáról.
" A telefonnal baj lehet? "
Nem, ez nem meghibásodás, hanem normál működés eredménye. Erre képes. Ilyenre készítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!