Samsung Galaxy J3-as telefon fél évig jól működött. Most állandó üzenet a "Google alkalmazás leállt", és nem tud frissíteni, mert nincs rajta hely. Egyedül a FB van feltöltve. Üzletben annyit mondtak: ez ennyit tud. Lehetséges ez?
Zenék képek videók nem foglalják a belső tárhelyet?
a Facebook szeret gigabájtokat szemetelni, nekem pont ezért is nincs fent a legfrissebb
Javaslom, nézd át, mi foglalja a helyet
Merre laksz egyébként?
Semmi nincs rajta, egyedül képek voltak, de azt az eladó javaslatára vásárolt memóriakártyára mentem. Az üzletben is megnézték, tényleg semmi nincs a face-t és messengert kivéve. Szerintem nem lenne szabad, hogy ez lefoglalja az összes tárhelyet. Amik rajta vannak - szerintem alapból -, azokat meg nem lehet áttenni a memóriakártyára. Szóval patthelyzet, nem foglalkoznak vele az üzletben.
(Csongrád megyei vagyok.)
Az üzletben nem fogják neked megmondani, hogy a szabad helyet mire használtad fel, azt csak te magad tudod
Face és messenger, na meg a YouTube szeret szemetelni, ezeket, van hogy manuálisan kell törölni.
Sajnos 8 giga tárhely ma már nem sok mindenre elég.....
Ha közel laknál még át is nézném neked....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!