Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S7 edge vagy S8?

Samsung Galaxy S7 edge vagy S8?

Figyelt kérdés

Az S8 sokkal törékenyebbnek tűnik (ez zavar a legjobban), és nincs home gombja, viszont a kamerája egyértelműen jobb, és nagyon tetszik a futurisztikus kinézete (+az aksija is kevesebb ideig bírja).

Mennyivel "masszívabb" az S7 edge? Tudom, hogy ezek a telefonok nem a törhetetlenségükről híresek, de egy rendes tokkal + fóliával is lehetetlen őket épen tartani? Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2017. aug. 18. 00:04
 1/10 A kérdező kommentje:
Esetleg Huawei P10?
2017. aug. 18. 00:17
 2/10 anonim ***** válasza:

Pedig egyáltalán nem törékenyebb az S8 mint az S7 Edge.

[link]

[link]

2017. aug. 18. 08:18
 3/10 Wadmalac ***** válasza:
100%

Nézegesd meg az S8+-t, nem olyan vészesen nagyobb és annak nagyobb az akkuja. Külső méretre meg ugyanakkora, mint egy Iphone 7+, csak nagyobb a kijelző.

Sosem értettem, mi ez a mánia a fizikai menügombon, miért olyan fontos ez sok embernek. Plusz az S8-on, S8+-on meg sem szűnt, csak a kijelző alá rejtették.

Normális tokkal semmivel nem törékenyebb az S7 Edge-nél. Igen, a hátlap is üveg. Naés?

Az úgy is a tok alatt van.

A nagyobb baj ugyanaz, mint az S6 és S7 Edge esetén, nem kapsz rá normális üvegfóliát.

2017. aug. 18. 08:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Megér akkor ennyit a hajlított kijelző? Mert azon kívül, hogy jól néz ki nincs sok értelme.
2017. aug. 18. 09:46
 5/10 Wadmalac ***** válasza:

Hát tényleg nincs sok értelme. A bekanyarodás révén a bal és jobb perem már nem látszik szemből, így a kijelző kiér a teló széléig, nincs káva, csak fent és lent, ott is kicsi (ezért kellett ledobni a fizikai gombot).

Mondhatjuk, hogy hatásvadász dizájn húzás, de el kell ismerni, hogy mocskos jól néz ki.Az S8+-on már rávetemedek néha filmnézésre, állati jó, hogy nincs a kép egy vastag gyászkerettel körberakva.

[link]

2017. aug. 18. 13:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezen gondolkozok én is. Szerintem S8-at fogok venni. Leginkább a dizájn miatt, bevallom. :D Meg persze majdnem mindenben jobb, és szerintem akkor már kiadom azt a plusz 30 ezret, és akkor plusz egy évet fog kibírni normális sebességgel.

Egyébként én úgy tervezem, hogy veszek rá egy jó tokot és egy Samsung gyártású műanyag fóliát. A legtöbb üvegfólia ugyanis elég rosszul van hajlítva, ha felteszem, rosszul érzékeli a szélén az érintést a telefon, valamint fel is válik hamar, és dobhatom a kukába. A jók meg drágák. A képernyő meg úgy is be tud törni, ha van rajta üvegfólia, tapasztalat.

2017. aug. 18. 23:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Pont a kamerában van kb nulla fejlődés az S7-hez képest, mivel egy az egyben ugyanaz a szenzor került át az S8-ban, de ha Youtube-on megnézel összehasonlító videókat, akkor ez egyértelművé is válik.

Amúgy a külsőt leszámítva szinte semmiben nincs érdemi újítás az S8-ban. Van írisz-szkenner, na bumm. Viszont az üzemidő csökkent, az ujjlenyomatolvasó sokkal rosszabb helyre került, meg az árban is van jókora különbség az S7 javára.

2017. aug. 24. 19:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Az előlapi kamerája jobb az S8-nak.
2017. aug. 26. 00:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Annyiban, hogy 5 mpx helyett 8 mpx, meg van már autofokusz benne, csakhogy a gyakorlatban szinte semmi különbséget nem látsz közöttük. Sőt az S8-ban már nem széleslátószögű kamera van, ami hátrány benne. Példa:

[link]

2017. aug. 31. 15:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha vasarlas elott allnak akkor az ujjabbat vennem mar csak a tamogatasok/frissitesek vegett is ... de s7 edge tulajdonosakent tenyleg nincs semmi ertelme a hajlitott kijelzőnek azonkivul, hogy jol nez ki, onnan elohuzhato menut kb 10x hasznaltam 1 es fel ev alatt, uvegfoliat elfelejtheted felesleges penzkidobas, kinabol rendeltem par sima foliat jobban vannak ragasztozva mint az itt kaphato tarsaik es filleres dolgok
2017. szept. 5. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!