Mit jelent az, hogy "kamera készenlétben"?
Figyelt kérdés
Nokia telefonommal amikor képet szeretnék csinálni ezt írja ki: "kamera készenlétben". Hogyan állítsam be? :S2010. máj. 24. 19:15
2/5 A kérdező kommentje:
hát ha megnyomom h. rögzít(vagyis hogy csinálja a képet) nem képet csinál, hanem feljön ez az "üzenet", hogy "kamera készenlétben" hogy csináljam meg, hogy ez eltűnjön és a képet rögzítse.
2010. máj. 24. 19:26
3/5 anonim válasza:
ez nem akk van amikor pl képet csinálsz és nem lépsz ki a kamerából.. és a teló az ott hagyja a kamerába és ezt írja ki? mert nekem is nokiám van nekem ezt akkor csinálja
mert a régebbi telók olyanok voltak h pl. vél nem léptél ki az üzikból vagy akárhonnam és akk automat kilépet belőle.. :S
4/5 A kérdező kommentje:
mindegy :) megoldódott :D
2010. máj. 24. 19:30
5/5 lilipot15 válasza:
Üdv, nekem is ez a gondom, te hogy oldottad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!