Mi legyen a megoldás?
Figyelt kérdés
Szüleim felraktak vlami szart a telómra ami miatt nem engedik hogy haverjaimnak írjak messengeren, mert hogy elromlik a látásom (Ja amiatt hogy naponta megnézék egy videót meg egy kicsit dumálok a haverjaimmal biztos ez lesz). Na szóval felrakták ezt a telómra neve: Screen Time Companion App. Aki ismeri nem tud valamit amivel átléphetem vagy ilyesmi anélkül hogy emailt kajanak a szüleim. Ja és az app elkezdett küldözgetni a szüleimnek hogy én huszon valahányszor megpróbáltam feltörni a jelszavukat és ezt elhitték és jól leszídtak.2017. aug. 16. 16:32
1/12 anonim válasza:
Nem lehet letörölni?
Amiugy kodold le a telod
2/12 anonim válasza:
Vagy töltsd le a fecebook lite-ot és ott tusz irni nekik mert nem kell hozza a messenger hanem az alalmazas-al tusz irni nekik
3/12 anonim válasza:
Nyomsz a telefonnak egy gyári resetet. Minden törlődik róla, de cserébe ez az app is.
4/12 A kérdező kommentje:
#1 #3 Nem lehet letörölni bár én letudnám csak az a gond hogy ha letörlöm emaailt küld nekik és elveszik a telóm és aztán suliba adják csak oda
2017. aug. 16. 17:00
5/12 A kérdező kommentje:
#2 Minden alkalmazást kiír.
2017. aug. 16. 17:01
7/12 A kérdező kommentje:
#6 Minden alkalmazást még a googlet is méri mindent. Sajnos
2017. aug. 16. 17:42
8/12 anonim válasza:
Töröld le és dugd el a mobilod és csak akkor használd ha nincsenek ott
Nem tudsz belépni az emailjjük be és blokkolni az appot?
9/12 anonim válasza:
Az az app egy nagy szívás.
Ez az app mindent mutat amúgy?
Hard resetelni se tudsz?
Az az alkalmazás egy bughalmaz.
5 módszerrel simán ki tudod kerűlni.
Ha rootolva van a telefonod.
Smst kűldözget amúgy vagy mit?
Rootolva kikerűlheted ahogy van.
De nem ajánlom ha nem tudod mi az.
Békélj meg hogy ez így lesz amíg nem lesz saját telefonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!