Mi a baja? (Huawei P8 Lite)
Sziasztok!
Beállítottam a Huawei P8 Lite telómat jelszó-ra (vagyis bekapcsolom kéri a jelszót) ezután pedig inkább nem szeretem volna ezért bele mentem a beállításokba és ott azt írta ki hogy:
Nincs
Minta
Jelszó
Pin-kód
De a Nincshez azt írta: nem választható
Rendszergazda adatár vagy adattár letiltotta!
Mit tegyek?
Segítsetek
Én ilyenkor vissza állítottam gyárira.
Minden adat törlődik a készűlékről.
Jelszót és mintát előbb belépéssel meg kell adni, hogy tuja e az aki fel akarja oldani. Az enyémen nem pontosan ez a menete, lehet valamit lenéztél. Leírom minta esetén.
- Beállítások
- Képernyőzár és jelszavak
- Jelszó opció (a harmadik)(és írja hogy mintán van
- Erősítse meg az elmentett jelszót (és mutatja a minázat mezőjét)
Ha megváltoztatás előtt fel tudom oldani akkor törölhető Nincsre.
Feloldás után ezt mutatja és itt már választható a Nincs:
- Nincs
- Minta
- PIN-kód
- Jelszó
a PIN kód alapú feloldásról állításd át mintára. Ennek megadása során meg kell adnod egy biztonsági PIN kódot, ezt jegyezd meg.
Ha beállítottad, kapcsold ki képernyőt, majd kapcsold vissza. A lezárt képernyőnél kérni fogja a mintát. Ekkor a jobb alsó sarokban válaszd a Biztonsági kód opciót és itt add meg az előzőleg beállított kódot. Ha ez megtörtént, a képernyőzár beállításokban találod magad, ahol a “Nincs” opció lesz kiválasztva, megszűnt ugyanis a zár! csak akkor jelenik meg a Biztonsági kód opció ha előtte elrontottad vagy 5x letelik a 30másodperc, feloldod a PIN kódoddal és müködni fog .
Jaj de feloldótott!
Nagyon szépen köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!