Hogyan tudom megnézni azt a képet, amit az insta sztoriba tettem ki pár nappal ezelőtt?
Figyelt kérdés
Biztos kell lennie valami eldugott helynek, ahol az insta elmenti ezeket a képeket. Ugyanis kitettem egy képet, amit nem mentettem le, és most nagyon jó lenne visszanézni, de nem tudom hol keressem. Van valami ötlet, vagy már ne foglalkozzak vele?2017. aug. 12. 20:55
1/2 anonim válasza:
kitéves után 24 órával eltűnik, szóval azt már nem látod viszont. amúgy be lehet állítani az appban, hogy mentse a telódra a sztoris képeket is.
2/2 anonim válasza:
Lassan egy éves kérdés, de hátha még valaki másnak jól jön még.😅
Rámész a profilodra, majd legfelül a neved mellett egyből van egy nyilaskör, benne egy óra. Ez az archivált történetet és bejegyzéseket mutatja. Itt az összes storyt vissza lehet nézni és az archivált bejegyzéseket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!