Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom megnézni azt a...

Hogyan tudom megnézni azt a képet, amit az insta sztoriba tettem ki pár nappal ezelőtt?

Figyelt kérdés
Biztos kell lennie valami eldugott helynek, ahol az insta elmenti ezeket a képeket. Ugyanis kitettem egy képet, amit nem mentettem le, és most nagyon jó lenne visszanézni, de nem tudom hol keressem. Van valami ötlet, vagy már ne foglalkozzak vele?

2017. aug. 12. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:
kitéves után 24 órával eltűnik, szóval azt már nem látod viszont. amúgy be lehet állítani az appban, hogy mentse a telódra a sztoris képeket is.
2017. aug. 12. 22:18
 2/2 anonim válasza:

Lassan egy éves kérdés, de hátha még valaki másnak jól jön még.😅

Rámész a profilodra, majd legfelül a neved mellett egyből van egy nyilaskör, benne egy óra. Ez az archivált történetet és bejegyzéseket mutatja. Itt az összes storyt vissza lehet nézni és az archivált bejegyzéseket is.

2018. aug. 2. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!