Gmail levelek importálása másik Gmail fiókba, hogyan? Mobilról lehet?
Miért nem tudok Gmail fiókból importálni? Ezt írja ki
Nem sikerült csatlakozni a korábbi e-mail-fiókhoz. Valószínűleg egy másik böngészőlapon egy másik fiókba van bejelentkezve ennél a szolgáltatónál. Jelentkezzen ki az összes nem Gmail-alapú fiókból (például Yahoo Mail- vagy Outlook.com-fiókból) a többi lapon, majd zárja be az ablakot, és próbálja újra.
Zárja be ezt az ablakot, és indítsa újra a hitelesítési folyamatot.
Pedig már minden honnan kijelentkeztem (Google play, jófogás meg stb stb)
Már nem tudom hogyan tovább. :D nem értem...
Már megtettem. Nem segítette. :/
Törölni szerettem volna a régi Google fiókot és az újra át tenni a Gmail leveleket.
" Egyébként importálni tudtommal nem lehet"
Csak a tudtoddal nem lehet?
Mert egyébként igen.
Most komolyan a válaszom terminológiáját elemezzük? :D
Tudtommal (=legjobb tudomásom szerint) nem lehet, ergp nem hivatalos forrásból tudom, csak én magam nem találtam rá opciót soha, mikor kerestem. Még a böngészős verzió beállításaiban is csak importálás menü van (=más levelezőrendszerből gmailbe), exportálás nincs, legalábbis(!) én nem találtam.
Tudtommal (újra: legjobb tudomásom szerint) tehát csak kerülő úton lehet megoldani a dolgot, pl. a levelek továbbítása, de mivel nem vagyok informatikus, sem google szakember, így ha valaki más pontosabb infókkal tud szolgálni a kérdezőnek, akkor nem lesz belőle harag. :)
Az új Gmail fiókból tudtam importálni a régire (leteszteltem)
Mobilról : chrome böngészőből, asztali nézetben, be kell lépni Gmail-be ott beállítások majd IMAP engedélyezése. Utána importálás fülre kell menni és értelemszerűen kitölteni.. Nem nehéz.
Csak egyszerűen Azt nem értem h miért írja azt ki amit felül is már írtam a kérdésben. Hiszen már "tudtommal" mindenhonnan ki vagyok jelentkezve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!