Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Napelemes powerbank tapasztala...

Napelemes powerbank tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Gondoltam keresek egy olyan napelemes powerbankot, ami valóban megéri ár/érték arányban, de nem gondoltam volna, hogy ilyen kemény fába vágom a fejszét.

Van, akinek esetleg van ilyen és jó tapasztalata van?

Milyet lenne érdemes venni?

Elég sok olyat találtam amiről sok rossz vélemény van.

2017. aug. 10. 16:08
 1/4 TR75 ***** válasza:

Jól hangzik a dolog, de a gyakorlatban ez még messze nem kiforrott technika. A powerbank feltöltése a napelem segítségével nagyon lassú (ideális körülmények közt sem nagyon elég rá 1 nap).

Inkább egy hagyományos 10-15000 mAh-s, amivel legalább 3-4-szer fel tudod tölteni a telefonodat (annak függvényében, milyen aksija van, akár többször is).

2017. aug. 10. 16:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Sajnálom, ha így van. Utazáshoz kellene. Nézek valami olyan modellt, ami nem túl drága, de nem is mihaszna.

Egyszer jó lenne pedig. Tegyük fel csak figyeg a táskán nyáron és szépen tölt.

2017. aug. 10. 16:22
 3/4 TR75 ***** válasza:

Sajnos nagyon rossz a hatásfoka, inkább reklámfogás.

6-7000-ért már vannak komoly powerbankok, amikkel többször fel tudod tölteni a telefonodat. Egyelőre a napelemes labdába sem rúg mellette.

Illetve van ilyen is, de azért ez más kategória:

[link]

Viszonylag nagy kapacitású, gyorsan feltölthető napenergiával (~8-10 óra). De az ára is 20 rongy fölött van.

Itt az előd tesztje:

[link]

2017. aug. 10. 16:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ment a +. Igen, találtam hasonlót, de ez húzós. Ennyit nem akarnék rá szánni, talán olyan 5000-8000 körül. Bár mint, szinte minden. Több befektetéssel jobbat kap az ember, de ha nincs kihasználva, akkor pénzkidobás.
2017. aug. 10. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!