Napelemes powerbank tapasztalatok?
Sziasztok! Gondoltam keresek egy olyan napelemes powerbankot, ami valóban megéri ár/érték arányban, de nem gondoltam volna, hogy ilyen kemény fába vágom a fejszét.
Van, akinek esetleg van ilyen és jó tapasztalata van?
Milyet lenne érdemes venni?
Elég sok olyat találtam amiről sok rossz vélemény van.
Jól hangzik a dolog, de a gyakorlatban ez még messze nem kiforrott technika. A powerbank feltöltése a napelem segítségével nagyon lassú (ideális körülmények közt sem nagyon elég rá 1 nap).
Inkább egy hagyományos 10-15000 mAh-s, amivel legalább 3-4-szer fel tudod tölteni a telefonodat (annak függvényében, milyen aksija van, akár többször is).
Sajnálom, ha így van. Utazáshoz kellene. Nézek valami olyan modellt, ami nem túl drága, de nem is mihaszna.
Egyszer jó lenne pedig. Tegyük fel csak figyeg a táskán nyáron és szépen tölt.
Sajnos nagyon rossz a hatásfoka, inkább reklámfogás.
6-7000-ért már vannak komoly powerbankok, amikkel többször fel tudod tölteni a telefonodat. Egyelőre a napelemes labdába sem rúg mellette.
Illetve van ilyen is, de azért ez más kategória:
Viszonylag nagy kapacitású, gyorsan feltölthető napenergiával (~8-10 óra). De az ára is 20 rongy fölött van.
Itt az előd tesztje:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!