Samsungon ezeket hol lehet beállítani?
S8+ modellről van szó ha számít.
Most jöttem iphone 6 plusról vissza androidra kb 3 év kihagyás után.
2 dolog hiányzik amit elvileg tud a telefon de nem tudom hol lehet beállítani:
1. Assistant, elvileg a bixbyt lehetne hangal is használni mégha angolul is (hiszen siri is csak angolul megy)
2. Telefon keresés funkicó, iphonnál ugye icloud on keresztül megnézheted hol a telefon ha elhagyod ellopkák stb. Ebben is van ilyen elvileg de ezt sem tudom hol lehet beállítani.
Válaszokat előre is köszönöm
*elírásokért sry telefonról írtam
Szia!
Nekem nem Samsungom, van de Androidos telefonom úgyhogy abban hogy keresd meg tudok segíteni. Van egy alkalmazás a Find my device, ezt kell letölteni a Google Play-ből. Ha alapból rajta van akkor csak lépj be és végezz el pár egyszerű beállítást.
2. [link] - nekem mindig ment alapból minden androidos eszközön, nem kellett beállítani semmit, elég az, ha be van jelentkezve egy Google fiókba a telefon.
1. passz, én az OK Google-t használom csak. Az viszont tud magyarul is :) Bixby meg "Hi Bixby"-re hallgat elvileg.
Köszi a válaszokat.
Amúgy nem tudjátok, hogy androidnak milyen típusú védelme van? (hülyén fogalmazok)
Lényeg, hogy iphone-nál az icloud zár miatt nem számít mit csinálnak a telefonnal nem lehet használni ha pl újra telepítik/hard reset-elik stb stb.
Bixby-ben pedig nem tudom hol lehet engedélyeztetni a hangot, hiába kerestem beállításokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!