Milyen telefont vegyek?
Sziasztok.
Vázolom röviden a sztorit. Nokia fan vagyok, kezdve a nokia 5130 világítós XpressMusic-tól a nokia 500-n át a lumia 730-ig volt nokia telóm, ám most elérkezett a váltás. Szimplán a lumia 730 "elfáradt" igaz jobban igénybe is vettem....
A lényeg, hogy váltanék, keretem 80.000 Ft max (ez a lélektani határ)
Samsung és Honor nem játszik, mivel ismerősi körömben eléggé negatívak a tapasztalatok...
lényeg hogy minimum 3GB RAM legyen benne, mivel android szereti zabálni azt...
eddig néztem a nokia 6-t (minő meglepő... :D), de abban a snapdragon 430-as van és tartok tőle, hogy 1-2 helyen akadna mivel 28nm-en készült....
aztán néztem a sony xperia xa1 valamint x dual-t, előbbi nem kapott túl jó értékelést, utóbbi meg "kifutó termék".... :/
A sony jobban bejön de gyárilag android 6.0-s android van rajta, bár lehet frissíteni a 7.0-ra, tartok tőle, révén hogy több ismerősöm sony telefonja egyszerűen szoftveresen meghalt miután feltették rá az újabb androidot...
Nokiánál meg gyárilag tiszta android 7.0 kerül fel rá, és 1.5 évig garantáltan megkapják a legújabb frissítést...
Kezdek elveszleni lassan a részletekben, és nem tudom merre menjek...
Mitől kifutó az xperia x dual modell? Jön helyette valami más? Fekete pénteket érdemes megvárni? Vagy lesz mostanság valami nagyobb mobil show ahol bemutatnak újabb középkategóriás telefonokat és kifuttatják a mostaniakat?
Még annyi, hogy ujjlenyomat olvasó is nagyszerű lenne ha volna benne.... :)
Bocs a hosszú üzenetért, de nem nagyon vagyok benne...
Várom válaszaitokat. (Ui: És egy "ucccsó" dolog hogy legyen dual simes) :)
Én tudok neked egy szuper telefont , csak nem tudom hogy a Tinydeal érdekel e.
Minden benne van amit leirtál , sőt sokkal több is.
Super amoled, 6 / 64 Gb, Dupla kamera, Android 7.0, stb.
És ez ingyen házhoz szállitással.
Ha még esetleg az áfát és vámot is ki kellene fizetni, még akkor is jóval a 80 ezer alatt lennél.
Bár a Sonyt irod itt , de nagyon sokan panaszkodnak rá.
iPhone SE?
Kicsi kijelző, kicsi felbontás, nem bővíthető memória... Inkább kihagyom....
Dual simet nem adom fel, használom mind2 kártyát...
Ma voltam közben telefonokat nézegetni, de csak rosszabb lett. xD
A nokiánál tetszik az android tisztasága hogy nincs rajta más felület mint a sony-n meg a huawei-nél...
Huawei nem jött be nem fogott meg valahogy, sonynál meg az ujjlenyomat olvasó az ami csalódás nekem (legalábbis így elsőre) AZ a baj h én úgy gondoltam h hozzáérintem a z ujjam és rögtön felold. De az xperia X-nél (meg mindnél) előbb lenyomod a gombot vársz 1 mp-t és utána érinted oda az ujjad h működjön...
Ha szöftveresen meglehetne oldani h ujjlenyomatra rögtön oldódjon akkor a sonyt vinném....
kedves 5 ös megnéztem az iPhone SE-t is jobban de még mindig nem nyerte el tetszésemet.
Amennyiben tudsz nekem linkelni 64GB-osat 75-ért elgondolkodok rajta.
De összehasonlítva a Lumia 730-al nem tűnik egy nagy "was is das"-nak
Pixelsűrűsége szinte egyenlő (326 vs 316) kijelző tekintetében nálam az OLED jobban bejön az élénk színek miatt.
DLNA-t használom iPhone SE-ben nincs benne...
Ujjlenyomat olvasóért és a jobb hátlapiért viszont jár a pacsi neki
Én tényleg nem akarom szidni az Apple-t de ez nekem nem tűnik korrektnek szerintem, főleg ha azt nézzük hogy az én Lumiám is 3 éves modell....
Random most mellétettem a sony z5 dualt, az is rögzít 4K-ban, kijelzője kapacitív IPS mint az iPhone-nak...
Nem azt mondom hogy az apple rossz, nem azt mondom hogy semmit nem ér, hanem azt, hogy szerintem ár-érték arányban baromi messze állnak a konkurenciától....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!