Pittyeg a telefonom. Mit tegyek, szerintetek?
Figyelt kérdés
Samsung galaxy j3 típusú telefonom van. Mikor feloldom akkor mindig kiadja a hangot. Mintha valamire fel- és lecsatlakozna.(eddig ezt nem tette csak néhány hete) és mikor zenét hallgatok szinte egyfolytában. Néha csak úgy magától is csinálja ha fel van oldva. Nem tudom mit tegyek. Szervízbe nem szeretném vinni. Segitsetek2017. aug. 7. 22:13
1/4 anonim válasza:
Pedig az lenne a legjobb, ha elvinned...
De azert probald meg ujrainditani, zarj be MINDEN alkalmazast, szedd ki az akksit es rakd vissza. Fulhallgaton is van ilyen hang?
2/4 A kérdező kommentje:
Mindent próbáltam már. :( sajnos nem tudom mit csináljak. Nagyon sok pénzt kérnek el a szervízbe érte szerintem..
Igen, a fülhallgatóval is ezt csinálja. Pittyeg ugyanúgy
2017. aug. 7. 22:51
3/4 anonim válasza:
Vágd földhöz és akkor nem pittyeg többé!
4/4 anonim válasza:
Neked mi lett azóta a telefonoddal? Ugye ez nem a feltörés jele? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!