Oneplus 5 vagy Huawei P10 Plus?
Figyelt kérdés
Melyik jobb vagy rosszabb, miben?2017. aug. 7. 11:05
1/4 anonim válasza:
ezek közül inkább Huawei-t venném.
Az jobb márka szerintem.
2/4 anonim válasza:
Papiron a Oneplus 5 az erősebb/nagyobb.
A hüvelynek a hátlapi kamerája jobb (papiron) és nagyobb az üzemideje (papiron).
Oneplus (5.5 inc-hez van 3300 mAh akkumulátor)
Hüvely (5.1 inc-hez van 3200 mAh akkumulátor)
3/4 anonim válasza:
Igazság szerint ha van pénzed a Huawei-re lehet hogy az lenne a jobb döntés. A Huawei talán kicsitt megbízhatóbb van itthon szervize (nem úgy mint a OnePlus-nak).
Szerintem egy átlagfelhasználónak lehet hogy felesleges a Huaweinél megolott dual kamera mivel az egyik monokróm, és még vízálló is.
A Oneplusnak pedig nagyobb a kijelzője, optikai zoom-os az egyik kamerája, 6 giga ram van benne (vagy 8), és ugye olcsóbb.
4/4 anonim válasza:
Oneplus 5 gyorsabb jobb kb mindenben. Elfogult vagyok meg is vettem. Elég csak a benchmark tesztet megnézni. Huaweinek jobb a kijelző felbontasa épp ezért gyengébb is az üzemideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!