Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mihez van hozzáférésem, ha...

Mihez van hozzáférésem, ha sikerült rootolnom a telefonom? Honnan tudom mit lehet, és mit nem elállítani/beállítani?

Figyelt kérdés
A célom az lenne elsősorban,hogy az LG G4c tipusú 5.0.2-es Androidos telefonom OTG képes legyen, de mivel nem találtam más megoldást a problémámra maradt a rootolás, és úgy gondoltam ezzel sikerrel járok, csak annyi a gond hogy nem értek hozzá. E mellett pedig az is érdekelne,hogy hogyan kezeljem ezeket a fejlesztő opciókat!?

#Android #root #OTG #LG G4C #Feklesztő opciók
2017. aug. 6. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

"csak annyi a gond hogy nem értek hozzá. "

Ez a problémák gyökere.

Inkább ne erőltesd.

2017. aug. 6. 23:13
 2/5 Alex Fly ***** válasza:
Ha ennyire nem értesz hozzá, akkor neked semmi szükséged arra, hogy rootolva legyen a telefonod. Főleg hogy az nem fogja a hardvert módosítani, így attól nem fognak belekerülni az OTG-hez szükséges áramkörök.
2017. aug. 6. 23:34
 3/5 anonim ***** válasza:

És ha valaki nem ért valamihez akkor ott kell hagyni a p!csába?

Szerintetek aki ért hozzá az úgy született hogy tudott custom ROMot telepíteni?

Be kell sz@rni ezen a hozzáálláson, egyre gyakrabban látom itt GYKn informatikai témájú kérdéseknél.

Mintha valami felsõbbrendûséget éreznének azért mert õk értenek hozzá vagy mi.

Kérdezõnek:

Itt indulj

[link]

Úgy látom csak Kingrootos megoldás van, azt majd utána javaslom hogy cseréld le más SU appra mert gyakorlatilag egy vírus...

2017. aug. 8. 03:13
 4/5 Alex Fly ***** válasza:

@3: köszönöm a kioktatást. Valóban, én tudom, mi az a root. És azt is, hogy ha nincs rá szükségem, akkor feleslegesen nem fogom kinyitni a telefont. Ha viszont valaki nem ért hozzá és azt sem tudja, egyáltalán miért is kellene neki, akkor semmi szüksége rá, csak egy lehetőség arra, hogy éppen a tudatlanságából fakadóan kárt tehessen a készülékében -ezt pedig nem szeretném. Talán nem véletlenül korlátozta a gyártó a felhasználói jogokat.

A kérdező pedig konkrét céllal szeretné rootolni a készülékét, ami viszont annak hardveres korlátaiból adódik, így ez nem jelent rá megoldást. Tehát egy újabb ok arra, hogy ne tegye.

Ez a segítség és nem az, hogy segédkezzek a telefonja szétgányolásában.

2017. aug. 8. 03:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Hasonló okokból nem találsz választ itt a gyakorikérdéseken a hogyan ugorjunk kútba kérdésre sem.
2017. aug. 8. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!