Mihez van hozzáférésem, ha sikerült rootolnom a telefonom? Honnan tudom mit lehet, és mit nem elállítani/beállítani?
"csak annyi a gond hogy nem értek hozzá. "
Ez a problémák gyökere.
Inkább ne erőltesd.
És ha valaki nem ért valamihez akkor ott kell hagyni a p!csába?
Szerintetek aki ért hozzá az úgy született hogy tudott custom ROMot telepíteni?
Be kell sz@rni ezen a hozzáálláson, egyre gyakrabban látom itt GYKn informatikai témájú kérdéseknél.
Mintha valami felsõbbrendûséget éreznének azért mert õk értenek hozzá vagy mi.
Kérdezõnek:
Itt indulj
Úgy látom csak Kingrootos megoldás van, azt majd utána javaslom hogy cseréld le más SU appra mert gyakorlatilag egy vírus...
@3: köszönöm a kioktatást. Valóban, én tudom, mi az a root. És azt is, hogy ha nincs rá szükségem, akkor feleslegesen nem fogom kinyitni a telefont. Ha viszont valaki nem ért hozzá és azt sem tudja, egyáltalán miért is kellene neki, akkor semmi szüksége rá, csak egy lehetőség arra, hogy éppen a tudatlanságából fakadóan kárt tehessen a készülékében -ezt pedig nem szeretném. Talán nem véletlenül korlátozta a gyártó a felhasználói jogokat.
A kérdező pedig konkrét céllal szeretné rootolni a készülékét, ami viszont annak hardveres korlátaiból adódik, így ez nem jelent rá megoldást. Tehát egy újabb ok arra, hogy ne tegye.
Ez a segítség és nem az, hogy segédkezzek a telefonja szétgányolásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!