Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » NEM előfizetéses telefont...

NEM előfizetéses telefont vehetek 15 évesen?

Figyelt kérdés
Nem szolgáltatótól akarom, egy műszaki áruházból
2017. aug. 4. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sufni GSM boltba lehet megveheted és aláírhatod.De nagyobb üzletláncok (Tesco,MediaMarkt,FirstPhone....) nem engedik.
2017. aug. 5. 07:54
 12/14 A kérdező kommentje:

Ezt találtam az oldalon:

"A Szolgáltatás igénybevételére a Felhasználó kizárólag akkor jogosult, illetve felhasználói fiókot akkor hozhat létre, ha:

- természetes személy elmúlt 18 éves és cselekvőképessége nem korlátozott; VAGY

- 14. életévét betöltött kiskorú és a Szolgáltatás használata során kizárólag a saját, munkával szerzett keresményének erejéig rendelkezik."

Így se adnák át? Készpénzben fizetnék boltban (már meg van rendelve 3 napja és hétfőre érkezik), de a szüleim nem lesznek a városban csütörtökig. :( Az én nevemre lett vásárolva a termék

2017. aug. 5. 09:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Magyarosan:Ha a saját kereseteddel veszed akkor átveheted.

De a Garancia papírral mivan?Akkor szerintem az már el van intézve vagy nem tudom.

2017. aug. 5. 11:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi van a garanciapapírral. Na mindegy, hétfőn elmegyek, ha nem vehetem át max szüleim elmennek érte hétvége felé
2017. aug. 5. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!