Kérhetem hogy cseréljék ki az IPhone 7 plusz készülékemet?
Figyelt kérdés
Gyorsan merül, forrósodik. Kérhetem hogy javítás helyett cseréljék ki újra ?2017. aug. 4. 16:22
1/6 anonim válasza:
Beadod egy hivatalos apple szervízbe és majd ők eldöntik...
2/6 anonim válasza:
azért ez nem így megy.
gyorsan merül?
lehet csak szoftveres probléma, vidd oda ahol vetted, elküldik szervizbe. ha szoftveres megoldható akkor az lesz, de ha hardveres hiba na akkor kapsz egy új telefont.
De azért nem úgy megy hogy te mondod hogy vadi újat szeretnél.
3/6 A kérdező kommentje:
Szolgáltatótól vettem nem hivatalos alma boltból. Az első hetekben nem volt vele probléma, de azóta egy fél napot se bír már az aksija.
2017. aug. 4. 17:21
4/6 anonim válasza:
Jó lenne már megérteni hogy ilyen sz.r , semmire való gyenge akksival nem szabad telefont venni.
Csak gyengül minden akku előbb vagy utóbb és az ilyen szutyok gyenge akksinál nagyon észre lehet venni. 4000 mAh alatt ma már nincs jó, vagy lehet töltögetni fél naponta.
5/6 A kérdező kommentje:
Ennyi pénzért elvárás lenne hogy ne egy szutyok legyen, ez most nem azért mert Apple, hanem egyébként is. Teljesen mindegy, egy Samsung is lehet éppen rossz. Ez az első iPhone telefonom, évek óta vágytam rá, nem gondoltam, hogy pont egy ilyet fogok ki.
2017. aug. 4. 18:57
6/6 anonim válasza:
Ennyi pénzért.
70% a márka név. 30% a hardver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!