Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tablet vagy telefon? :/

Tablet vagy telefon? :/

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy tabletem és szeretnék venni egy telefont ( J3 )

A tablettel szinte csak videókat nézek.

A szüleim szerint ne vegyek mert ugyan azt csinálnám mint a tablettel, és igazuk is van. Deee jön az iskola. És jó lenne egy telefont venni hogy tudjam oda vinni ( Még mielőtt hozzám vágnátok elég jó tanuló vagyok, és tudom hogy az iskola nem arra van hogy telefonozzunk, de hát na..)

A kérdés az hogy megvegyem-e? (8.osztályos vagyok)

2017. aug. 3. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Azért a telefonon fel tudnak hívni vagy te a szüleid akármi van. Szoszo hasznosabb. Viszont arra elég egy olcsó gombos valami is. Pláne ha a suli ott van helybe, pár száz méterre.
2017. aug. 3. 10:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, de hamarosan iskolát kell választani. És elég messze van ahová szeretnék menni. Oda meg azért jobb lenne a telefon, hordozni minden héten. ( Sokáig tudok vigyázni egy telefonra.)
2017. aug. 3. 10:08
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ma már alapfontosságú egy telefon, és 8.-os leszel, szóval nem vagy kicsi annyira. Tableten nem lehet sms-ezni, hívni, ha lenne valami baj, és telefont sokkal könnyebb tárolni.
2017. aug. 3. 10:13
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Egyetértek, egy telefon sokkal hasznosabb, ez nem is kérdéses! Egy okostelefon is tudja ugyanazt, mint egy tablet + még telefonálni és sms-ezni, na és ha számít neked valamit, általánosságban a kamerájuk is 100x jobb!

Összefoglalva ugyanazt tudja, többet is, csak kisebb méretű, vedd meg!

2017. aug. 3. 10:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi :)
2017. aug. 3. 11:26
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Előttem írtad hogy messze fogsz elmenni,és már nem vagy olyan kicsi.

Akkor azt mondom hogy egy közép-alsó kategóriás telefont vegyél (Xiaomi,Asus) telefont.

És veszel egy alsó-közép kategóriás tabletet.

Én azért pártolom a tabletet mivel az arra van "kiképezve" hogy nyúzd.Általában nagyobb/erősebb/tovább bírja az aksi.

De ha csak egyet választhatsz akkor inkább egy normális erősségű telefont vegyél.

2017. aug. 3. 12:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk az akksi szempontjából tényleg nem mindegy, hardverből is van sokkal erősebb, és méretben is ott az aranyközépút, egy phablet, nagyobb távolságba menve főleg sokkal jobb lenne egy J3-nál! Egyáltalán mennyi rá a kereted?
2017. aug. 3. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Már előttem sokan említették, hogy egy telefon sokkal sokoldalúbb egy tabletnél. Szóval érdemes lenne telefont venned. De ne Galaxy J3-mat, azzal valószinüleg nem igazán leszel elégedett. A 2017-es valamivel jobb, de még az sem az igazi. Mondom ezt úgy, hogy már a negyedik Samsungomat nyúzom, és minddel elégedett voltam. Ha mindenképp Samsung, akkor A3 2017 alá nem adnék, na az egy nagyon jó kis keszülék. Ha kell, eladnám a tabletet érte... De vannak más gyártóknak is jó készülékei, például a Huaweinek a P10 Lite, vagy a Xiaominek is van pár barátságos árú telefonja, ami szintén megbízható.
2017. aug. 3. 14:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2017. aug. 4. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!