Milyen elegáns telefont ajánlotok 50 000, max.70 000 forintért?
85E Ft-ért láttam már Blackberry Priv-et. Passport ugyan olcsóbb (62E Ft), csak az sajnos nem Androidos. Viszont szerencsére a BlackBerry DTEK50 is, a Passporthoz hasonló árban van és akár 70E Ft környékén is hozzá lehet jutni... bár igazat megvallva, az az okostelefon, az Alcatel IDOL 4... némi módosítással.
Ugyancsak elegánsnak látom a Xiaomi Redmi 4X-et. Nekem Redmi Note 3-am volt és az is elegánsnak lehetett mondani, viszont van a gyártótól más is, ami jól néz ki és tudja a B20-at (is), illetve a rivális társától - Meizu gyártótól, a M5-öt. Meizu telefonok is elegáns megjelenésűek, viszont - valami oknál fogva - külsőre koppint a nagyobb gyártóktól, pl. iPhone. Sosem értettem meg, miért jó ez neki, mikor nem iPhone replika telefont akarok, hanem Androidosat. Maga a gyártó, ráadásul minőségben sem az alja szintet hozza. Tudom, mert legalább 3 éve van telefon (MX3).
Ezeken felül, talál még az arany színű, HOMTOM HT17 PRO okostelefon, bááárr... bááár... nézz utána, hogy az, mennyire jönne be neked. Ár-értékben nagyon jó, főleg ha a magyar nyelvű, szlovák webshopból rendeled, de... nézz utána a visszajelzéseknek, hogy mennyire jó ez, több hónap után, aztán döntsél te. Igaz, negatív véleményt nem hallottam felőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!