Milyen az Apple magyarországi hivatalos szervize?
Kb egy hete visszakellett küldenem a Telenoron keresztül az iPhone 7-esemet mert egyik reggel egyszer csak megjelent egy rózsaszín csik a kamerán amikor a mozijegyemről fotót szerettem volna készíteni. A telenorban a srác, akinél amúgy Januárban a Telefont is vettük, azt mondta, hogy 90% hogy cserélik a telefont. Kb 1-2 hetet mondtak a visszaérkezésig.
Van valakinek tapasztalata a szolgáltatón keresztüli hivatalos magyar Apple szervízekben? Írjátok le nekem légyszives ha tudtok róla valamit, vagy van tapasztalatotok. Előre is köszönöm!
Nekem volt pár iphone-om már.
na szóval szerintem 2 helyre kerülhetett:
1. telemax szerviz Budaörsön.
2. istyle szerviz.
Nekem volt egyszer egy sima Iphone 4-es, visszavittem hogy gyorsan merül az aksi, pár hónap után.
Na adtak egy vadi új fóliás telefont.
Ha rossz a kamera neked, akkor nem cserélik, hanem kapsz egy újat. De ha szoftveresen meg lehet oldani akkor nem kapsz újat, ettől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!